Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West și-a împlinit visul. Dacă trăia în România avea de așteptat mult și bine

Kanye West și-a împlinit visul. Dacă trăia în România avea de așteptat mult și bine
Fostul soț al lui Kim Kardashioan  traversează o perioadă aparte. Pe de o parte e divorțul, apoi e lipsa camerelor de filmat care să îi urmărească fiecare pas, cum s-a întâmplat în trecut.

Rapperul american Kanye West și-a împlinit visul. El şi-a schimbat numele în mod oficial şi se va numi de acum înainte „Ye”. Mai exact, artistul va putea să folosească numele „Ye”, fără nume de familie şi fără al doilea prenume. Până acum, numele lui complet din actele de identitate era Kanye Omari West.

Un judecător din Los Angeles a aprobat cererea oficială depusă în instanţă de artistul de 44 de ani, a confirmat luni un purtător de cuvânt al tribunalului. Deși în România soluționarea unei  astfel de cereri durează multe luni, în cazul lui Kanye West, s-a rezolvat rapid. Rapperul a depus acea solicitare la sfârşitul lunii august, invocând „motive personale”.

Ce însemană noul apelativ

„Ye” poate fi o prescurtare a prenumelui său. Dar mai are o semnificație. „Cred că ye este cel mai folosit cuvânt în Biblie, unde înseamnă tu. Așa că eu sunt tu, eu sunt noi, suntem noi”, spunea artistul în 2018 într-un interviu radio. În același an, artistul a lansat un album care purta același nume.

Artistul, aflat în proces de divorţ de vedeta americană de reality-show Kim Kardashian, a dorit să își schimbe numele, rămânând doar cu „Ye” – porecla lui folosită de multă vreme. În vara acestui an, artistul american a lansat, după o pauză lungă şi mai multe amânări, un album cu o durată de două ore şi care conţine 27 de piese, intitulat „Donda”. Acesta era prenumele mamei sale, care a murit în 2007.

Kanye West / Ye este unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi din lume. Tulburarea bipolară cu care a fost diagnosticat şi divorţul lui intens mediatizat i-au eclipsat în ultima vreme activitatea muzicală. Mai mult, se spune că unul dintre factorii care au determinat despărţirea celor două vedete a fost candidatura rapperului la preşedinţia Statelor Unite, anunţată anul trecut.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre