Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate, prințul William și copiii se mută într-o casă secretă. E vital pentru recuperarea prințesei

Kate, prințul William și copiii se mută într-o casă secretă. E vital pentru recuperarea prințesei
Kate Middleton și prințul William ar plănui să se mute într-o casă secretă. Este crucial pentru procesul de recuperare al prințesei.

Se pare că perechea regală, Kate și William are în vedere renovări și extinderi la o anexă mai puțin cunoscută din cărămidă roșie de lângă reședința lor Adelaide Cottage din Windsor.

Vor să extindă o anexă

Familia, care s-a mutat pe domeniul Berkshire la sfârșitul verii anului 2022, își împarte în prezent timpul între cabana cu patru dormitoare și îndrăgita lor reședință Anmer Hall de pe domeniul Sandringham. Apropierea Adelaide Cottage de Școala Lambrook, unde studiază Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, o face o locație ideală. Cu toate acestea, persoane din interior sugerează că familia are în vedere planuri de extindere a unei anexe care este în prezent liberă pentru a ajuta la recuperarea prințesei, relatează Mirror.

Anmer Hall este mult mai mare și are un teren extins

Această decizie vine cu propriul set de provocări, deoarece sursele indică faptul că prințul William „conștient de controlul public” asupra cheltuielilor regale și optează cu prudență pentru a finanța personal costurile.

„William și Kate adoră Adelaide Cottage, dar abia dacă încape întreaga familie, în timp ce Anmer Hall este mult mai mare și are un teren extins. Adelaide Cottage este folosită ca proprietate pe perioada semestrială, în timp ce copiii sunt la școala din apropiere, iar Anmer Hall este pentru weekenduri prelungite și vacanțe”, a dezvăluit o sursă pentru OK!

Refugiu ideal pentru familie

Persoane din interior au dezvăluit planurile de renovare a unei anexe din cărămidă roșie dărăpănate de la Adelaide Cottage, cu scopul de a o transforma într-un refugiu ideal pentru familia Wales și personalul lor. Deși proiectul este în prezent în așteptare în timp ce prințesa de Wales se concentrează pe recuperarea sa, se pare că planurile sunt gata să fie activate la momentul potrivit.

Locul este în prezent nelocuit

Kate și William vor să se mute într-o locuință secretă

„Nimeni nu știe că există o clădire anexă destul de spațioasă din cărămidă roșie care nu este folosită lângă Adelaide Cottage. În prezent este nelocuibilă și are nevoie de lucrări de renovare ample dacă ar fi folosită. De ceva vreme se discută despre utilizarea proprietății ca parte a terenului general al cabanei, dar este vorba doar de a găsi momentul potrivit pentru a da startul proiectului”, a declarat o sursă.

E posibil ca renovarea să se facă din proprii bani

Nevoia de spațiu este mai mult decât un simplu lux; sursele spun că este crucială pentru drumul lui Kate spre starea de bine, oferindu-i un mediu liniștit pentru a gestiona cerințele tratamentului. Anmer Hall este în prezent alegerea de top, datorită dimensiunilor ample și intimității sale.

Ținând cont de reacțiile anterioare privind finanțarea publică, familia Wales ia în considerare posibilitatea de a plăti ei înșiși pentru renovarea anexei Adelaide Cottage. „William este foarte conștient de controlul public asupra obiceiurilor de cheltuieli ale Familiei Regale, așa că analizează cea mai bună modalitate de a acoperi orice costuri de renovare. Este un proiect care a fost foarte mult pus pe tapet deocamdată din cauza poziției nefericite a familiei, dar va fi analizat din nou la momentul potrivit”, susține sursa.

Reședința a mai suferit renovări în 2015

Amplasată în parcul regal privat de 655 de acri al proprietății Coroanei, Adelaide Cottage a fost construită pentru prima dată în 1831 ca un refugiu pentru regina Adelaide, consoarta regelui William al IV-lea. Reședința a suferit ample renovări în 2015 și dispune de câteva elemente de design interior cu adevărat somptuoase.

Rapoartele sugerează că dormitorul principal este deosebit de mare, cu un tavan decorat cu delfini aurite și modele complicate de frânghii. Când Harry și Meghan s-au căsătorit, au exista zvonuri că ar putea alege Adelaide Cottage din Windsor drept noua lor casă, fiind atrași de faptul că locul este izolat și are acces ușor la Londra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre