Simona Ionescu / Redactor Șef

Katy Perry vinde o proprietate de 8 milioane de dolari. Vedeți dacă vă place!

Katy Perry vinde o proprietate de 8 milioane de dolari. Vedeți dacă vă place!
Katy Perry a decis să își vândă locuința extraordinară din Beverly Hills pentru suma de 7,95 milioane de dolari.

Cântăreața în vârstă de 35 de ani și-a întâmpinat recent primul copil împreună cu actorul Orlando Bloom. Cei doi au decis să vândă prestigioasa proprietate la doar doi ani de la cumpărare.

Listarea proprietății a venit la scurt timp după ce Katy ar fi vizionat o altă casă de 4 milioane de dolari, localizată la două ore de Los Angeles, în Santa Barbra. Să aruncăm o privire asupra superbei proprietăți de care Katy Perry a decis să se despartă.

Se află într-un cartier privat din Beverly Hills

Casa extinsă este situată într-un cartier privat din Beverly Hills și a fost orientată spre a fi o casă de oaspeți pentru vizitatori numită „Katy”.

Cumpărată cu 7,5 milioane de dolari în anul 2018, casa a suferit transformări. Katy Perry a modificat foarte puține lucruri la proprietatea uimitoare care are câțiva vecini faimoși în apropiere, printre care se numără Nicole Kidman și Cameron Diaz.

Vila are un hol superb și podele cu lambriuri din lemn care se deschid spre un spațiu confortabil decorat în nuanțe neutre. Există o canapea imensă,  o masă centrală și un covor rafinat, alături de o mulțime de rame foto și imagini care oferă camerei sentimentul de acasă.

Casa de oaspeți „Katy” are, de asemenea, o zonă de bucătărie aerisită, cu o insulă centrală și blaturi de marmură. Există două cuptoare și o mulțime de ustensile de bucătărie, ceea ce face din acesta spațiul perfect pentru gătit.

Chiar vizavi de bucătărie există un set de uși care se deschid spre o zonă de luat masa situată lângă terasă. La etaj, casa oferă un dormitor matrimonial, alături de multe dressing-uri, un balcon în aer liber și o baie privată.

De asemenea, are o sală de muzică cu pereți de culoarea salviei și un covor cu animal print. Camera enormă este încărcată cu instrumente și are o mulțime de ferestre care oferă o lumină mai naturală. În exterior, proprietatea are o piscină ovală uimitoare, cu vedere la exterior și la peluzele sale perfect tăiate.

În timp ce Katy Perry a scos recent la vânzare casa construită în anii 1960, cântăreața și partenerul ei Orlando Bloom locuiesc încă în apropiere, într-un conac din Hidden Hills, în valoare de 19 milioane de dolari, unde își cresc fiica.

Cum scăpăm de insomnie. Trucuri de la specialiști

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre