Simona Ionescu / Redactor Șef

Două vedete se pregătesc de nuntă în stilul lor. S-a ales rochia de mireasă, nașii, dar…

Două vedete se pregătesc de nuntă în stilul lor. S-a ales rochia de mireasă, nașii, dar…
După mulți ani în care și-au dovedit unul altuia tot ce s-a putut, două vedete din showbiz au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Doar că nunta nu va mai avea loc anul acesta, ci anul viitor, planurile fiind date peste cap de problemele de sănătate pe care cei doi îndrăgostiți, dar și fetița lor le-a avut.

Din acest motiv, Misty nu a mai avut timp să se ocupe de organizările marelui eveniment. Ea are mână liberă de la Keo, care are încredere în toate alegerile sale și i-a spus clar și răspicat că nu se bagă, ci așteaptă să i se spună data și ora la care să vină la propria nuntă. Cântăreața spune că anul acesta au dat din răceli în răceli și nici Misty, nici ea, nu au mai trecut prin așa ceva.

„Mi-a zis orice mă face pe mine fericită, îmi știe gusturile și are încredere”

“Planurile de nuntă nu merg. Le-am amânat. Nu am avut timp să mă ocup așa cum îmi doresc. Eu sunt cea care se ocupă, Keo nu prea are treabă cu organizările. Mă mai sfătuiesc cu el, îi cer păreri. Pentru el, căsătoriți sau necăsătoriți, e acelasi lucru. Pentru el sunt soție oricum.

Keo și Misty se pregătesc de nuntă

Mi-a zis să îi zic ziua și ora. În rest, am mână liberă, să fac și să aleg tot ce vreau. Mi-a zis orice mă face pe mine fericită, îmi știe gusturile și are încredere. Îmi face toate plăcerile și mie, nu doar Aryei. Ne spune mereu că el e fericit când noi două suntem fericite și că vrea doar să fim sănătoși.

„Am făcut și eu și Arya gripă, așa, pe rând, iar de atunci am avut luni de zile de viroze”

Îl iubesc mult, este un iubit și un tată mai mult decât am visat. De Revelion Keo a avut concerte la Iași și s-a întors acasă cu gripă. Am făcut și eu și Arya gripă, așa, pe rând, iar de atunci am avut luni de zile de viroze. Nu prea a răcit în primii doi ani de viață, în următorii doi ani de pandemie nu a răcit deloc iar lunile acestea parcă le-a făcut pe toate

. Era bine câteva zile, după care două săptămâni bolnăvioară și tot așa. Și apoi, eu care răceam o dată la câțiva ani, acum de fiecare dată când o lua pe Arya răceala, la scurt timp mă lua și pe mine. Ne lua pe rând și ne dădeam una de la alta, nu știu efectiv, numai așa am ținut-o, a fost super”, a declarat Misty pentru Fanatik.

Misty și rodul iubirii cu Keo

„Vroiam să facem nunta la Sibiu”

Cei doi își doreau să facă nunta la Sibiu, apoi un prieten le-a dat ideea ca petrecerea să fie la Geneva, pe o barcă superbă, dar deocamdată nu s-au decis ce vor face. Misty știe doar că nu vor respecta tradițiile și vor face totul în stilul lor caracteristic.

„Noi voiam să facem nunta la Sibiu, la aceeași biserică în care a fost botezat Keo dar și Arya. Tot acolo am făcut și botezul Aryei și mi-a plăcut foarte mult, a fost intim și perfect, departe de ochii presei. Iar acum a venit nașul si nașa Aryei ( are doua perechi de nași, Mihai Constantinescu și Simona Constantinescu.

„Nu va fi o nuntă cu absolut toate tradițiile, o facem după gustul si personalitățile noastre”

Și un alt cuplu, prieten din copilarie al lui Keo împreună cu soția lui, Xavier și Florence, stabiliți in Geneva) cu ideea și sugestia, să facem nunta acolo. Au și o barcă mare, pe care ne-au invitat să facem petrecerea. Deci mă gândesc, încă încerc să îmi dau seama și să aflu. Cum ar fi cel mai frumos dar și ușor de gestionat, să poată ajunge toți cei care ne dorim să ne fie alături. Nu va fi o nuntă cu absolut toate tradițiile, o facem după gustul si personalitățile noastre”, a mai adăugat Misty.

Keo și minunata lui familie

„Am ales rochia, am modelul în minte”

Pe de altă parte, Misty susține că și-a ales rochia de mireasă: una simplă, cu un corset fără bretele și fustă lungă și crăpătură pe picior. “Am ales rochia, da, am modelul în minte, am poze în telefon. M-am inspirat din modelele mai multor rochii, am ales detaliile care mi-au plăcut de la fiecare.

Însă nu am avut timp să mă ocup și nici nu m-am hotărât încă cine mi-o va confecționa. E o rochie destul de simpla, în sensul că nu e încărcată cu broderii sau alte accesorii. Are corset fără bretele și fustă lungă, ușor bufantă, crăpătura pe un picior. Și detașabilă, fiindcă voi avea și una scurtă la un moment dat, să pot dansa la petrecere. Îmi doresc să se simtă bine toți apropiații și să țină petrecerea până dimineața”, a mai declarat Misty.

Keo are tot ce și-a dorit de la viață

„Visez la o plajă cu nisip alb și apă turcoaz”

Pentru luna de miere s-a ales o destinație exotică. „Vreau atmosfera unei petreceri, nu vreau atmosfera unui concert. Atmosfera concertelor pentru artiști e cea de job cumva. Aș vrea să se simtă ca la o petrecere toți cei prezenți, niciunul la job.

Având în vedere că am amânat nunta pentru anul următor, mai am timp să mă gândesc unde vreau să ne ducă Keo, în luna de miere. Visez la o plajă cu nisip alb și apă turcoaz. Cred că va fi o lună de miere în 3 fiindcă nu știu dacă pot, putem sta fără Arya. O să vedem și o să aflați și voi atunci”, a povestit Misty.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre