Simona Ionescu / Redactor Șef

Khloe Kardashian este de nerecunoscut! Să fie o operație estetică sau lipsa tratamentelor cosmetice?

Khloe Kardashian este de nerecunoscut! Să fie o operație estetică sau lipsa tratamentelor cosmetice?
Aspectul lui Khloe Kardashian s-a schimbat complet de la începutul carantinei și până în prezent.

Vedetei din show-ul Keeping Up With The Kardashians nu i-au lipsit pe timpul izolării doar membrii familiei, ci și tratamentele ei de păr și de înfrumusețare.

În timpul unui teaser pentru sezonul viitor al lKeeping Up With The Kardashians, Khloe a fost surprinsă acasă cu părul desprins și puțin machiaj în timp ce se ferea de membrii familiei pentru că nu și-a putut face nici un fel de tratament cosmetic pe timpul izolării. Vedeta pare să fi suferit o transformare dramatică.

Khloe Kardashian a intrat în carantină blondă și a ieșit brunetă

Khloe a ieșit din carantină cu părul brunet, iar fanii ei chiar s-au întrebat dacă a „apelat la bisturiu”, acuzând-o că „are o față diferită în fiecare săptămână”.

Aspectul ei înainte de izolare era mult mai diferit de noul ei aspect, dar Khloe nu a comentat încă zvonurile despre operațiile estetice. În trecut, ea a negat că s-ar fi operat vreodată. Vedeta și-a tuns recent părul într-un bob și l-a vopsit, ceea ce i-a încurcat și mai mult pe fani.

Fotografiile sale recente de pe Instagram au provocat controverse, deoarece fanii cred că și-a schimbat în mod semnificativ aspectul. Alții sunt convinși că aspectul diferit al lui Khloe este rezultatul unor trucuri inteligente de editare foto și a utilizării filtrelor.

Khloe Kardashian a râs de zvonurile care circulă pe internet și a spus că obține un „transplant săptămânal de față”, într-un comentariu pe Instagram.

Khloe Kardashian și Tristian, din nou împreună

Se pare că va fi un nou capitol pentru Khloe Kardashian și Tristan, care anterior a fost acuzat că a înșelat-o cu mai multe femei.

„Khloe speră că Tristan s-a schimbat definitiv și va continua să crească și să fie loialul partener pe care l-a avut de-a lungul timpului petrecut în carantină. Faptul că Tristan nu a lucrat sau nu a reușit să stea cu prietenii săi și cu alți sportivi care anterior au avut o influență negativă asupra lui, ca înainte, a fost minunat pentru relația lor”, a declarat o sursă apropiată familiei Kardashian.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre