Simona Ionescu / Redactor Șef

Khloe Kardashian face încă un bebeluș? Ce i-a făcut pe fani să suspecteze sarcina?

Khloe Kardashian face încă un bebeluș? Ce i-a făcut pe fani să suspecteze sarcina?
Mulți admiratori ai lui Khloe Kardashian suspectează că vedeta este din nou însărcinată. Fanii ei sunt încrezători că ar putea „vedea un bebeluș” în ultima sa fotografie postată pe Instagram.

Abia recent vedeta în vârstă de 36 de ani și-a prezentat fizicul în fotografiile pentru promovarea liniei sale de costume de baie Good American.

Împăcarea cu fostul

A stârnit furori când s-a împăcat cu Tristan Thompson, fostul care a înșelat-o. Pe timpul izolării au stat împreună cu fiica lor True, la casa ei din California. Acum sunt din nou împreună, iar fanii sunt aproape siguri că Khloe ar putea fi din nou însărcinată după ce au văzut ultima fotografie postată pe Instagram.

În imaginea în cauză, Khloe Kardashian a purtat o rochie largă, despicată pe coapsă, în timp ce stătea pe plajă.

Fanii suspectează o sarcină

Secțiunea de comentarii a fost luată cu asalt de către admiratorii vedetei: „văd o burtică de bebeluș”, „prego?”, „este cumva însărcinată din nou?”, „sigur este însărcinată din nou cu Tristan”, „văd acolo o mică burtică”, „ne arăți cumva baby numărul 2?”. 

Khloe nu a abordat încă speculațiile despre sarcină.

Khloe este o mamă fericită, așa că nu este de mirare că a vorbit în trecut despre dorința de a-și extinde familia.

În cea mai recentă serie Keeping Up With The Kardashian, Khloe a decis să-și înghețe ovulele în cazul în care va dori în viitor să aibă un alt copil. În momentul în care episoadele din serial au fost filmate, vedeta încă nu se întorsese în brațele fostului său, dar a recunoscut că nu era sigură cum va arăta viitorul cu Tristan.

„Întregul proces de recoltare a ovulelor nu a fost așa de rău pe cât am crezut că va fi. Nu știu ce îmi rezervă viitorul în legătură cu Tristan, chiar cred că mă voi simți mult mai bine știind că am 5 embrioni într-un congelator, dacă vreau să-i folosesc, îi am acolo”, a declarat Khloe.

Exclusiv. Adevărul despre plecarea Vulpiței și a lui Viorel de la Acces Direct

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre