Simona Ionescu / Redactor Șef

Știrea zilei de la BBC. Se face un film nou și are legătură cu Kim Kardashian și Elizabeth Taylor

Știrea zilei de la BBC. Se face un film nou și are legătură cu Kim Kardashian și Elizabeth Taylor
Începutul anului înseamnă și anunțarea noilor proiecte cinematografice sau de televiziune. O vedetă care a făcut istorie la Hollywood își mută „ambasadele” în Europa. Ceea ce urmează se anunță spectaculos.

Știrea zilei vine de la BBC: se face un film nou și are legătură cu Kim Kardashian și Elizabeth Taylor. Mai precis, vedeta de reality TV de peste Ocean va juca într-un serial documentar despre celebra actriță Elizabeth Taylor. Filmul, care va fi structurat în trei părți, face radiografia carierei vedetei ce a fost considerată una dintre cele mai frumoase și talentate femei de pe planetă.

Kim Kardashian produce pentru BBC

Potrivit revistei Variety, vedeta de reality TV Kim Kardashian va fi şi producătoarea acestui proiect comandat de BBC şi intitulat „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar”.

Kim Kardashian va juca și va fi producătoarea noului proiect comandat de BBC „Elizabeth Taylor: Rebel Superstar” (Sursa foto: Instagram)

Serialul documentar îşi propune să spună povestea modului în care actriţa de două ori premiată cu Oscar „a reinventat natura celebrităţii, spulberând în acelaşi timp plafonul de „sticlă” de la Hollywood, înainte de a deveni o femeie de afaceri miliardară și activistă pentru drepturile omului”, după cum se arată în sinopsisul dat publicității de producători.

„Elizabeth Taylor a deschis calea”

Elizabeth Rosemond Taylor s-a născut la 27 februarie 1932 la Heathwood, casa familiei ei fiind în Londra. A avut, din naștere, cetățenie britanică și americană, deoarece părinții ei, comerciantul de artă Francis Lenn Taylor și actrița Sara Sothern, au fost cetățeni ai Statelor Unite, originari din Arkansas. Cei doi s-au mutat la Londra în 1929 și au deschis o galerie de artă pe celebra stradă Bond.

Elizabeth Taylor a reinventat natura celebrităţii (Sursa foto: Instagram)

Familia a dus o viață privilegiată în Londra în timpul copilăriei lui Elizabeth. Cercul lor social a inclus artiști precum Augustus John și Laura Knight, dar și politicieni precum colonelul Victor Cazalet. Cazalet a fost nașul neoficial al lui Elizabeth și o influență importantă în viața ei timpurie. Ea a fost înscrisă la Byron House, o școală cu program Montessori din Highgate, fiind educată în conformitate cu învățăturile „Științei creștine”, religia mamei sale și a lui Cazalet.

Elizabeth Taylor a fost o luptătoare. Ea este dovada că poţi să evoluezi şi să te schimbi şi să ai diferite capitole în viaţa ta. A deschis calea pentru toţi cei care au venit după ea cu acest model”, a declarat Kim Kardashian pentru revista Variety.

Kim Kardashian devine actriță de succes

Kim Kardashian și-a pus în valoare talentele actoricești în cel de-al doisprezecelea sezon al serialului „American Horror Story: Delicate”, în care are rolul principal. Vedeta de reality TV a convins cu prestația pe ecrane din acest ultim proiect. Datorită succesului reputat recent, vedeta are tot mai multe oferte de apariţii pe ecrane. În curând va juca în filmul Netflix „The Fifth Wheel”.

În plus, a fost distribuită în rolul principal al unui serial realizat de Ryan Murphy. Ea va interpreta rolul unei avocate specializate în divorţuri care conduce un cabinet format numai din femei în Los Angeles. De altfel, după divorțul de Kanye West, Kim Kardashian și-a luat diploma în drept, și se pregătește să profeseze ca atare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre