Simona Ionescu / Redactor Șef

Kira Hagi a intrat într-o relație cu Adrian Sârbu. S-a întrebat mereu „ce înseamnă să fii cool”

Kira Hagi a intrat într-o relație cu Adrian Sârbu. S-a întrebat mereu „ce înseamnă să fii cool”
Fiica regelui fotbalului românesc, Gheorghe Hagi, Kira, a mai bifat un pas în carieră. Se curând a intrat într-o relație contractuală cu celebrul Adrian Sârbu. Este prezentatoare la televiziune.

La doar 25 de ani, Kira Hagi învață încă o meserie. A ales să o facă în televiziune și să învețe de la cel mai bun cum să facă o emisiune sau cum să o prezinte. Ea a semnat contract cu Adrian Sârbu, patronul Aleph Tv. Iată ce proiect i s-a dat!

Kira Hagi ne învață ce înseamnă să fii cool. Are emisiune tv

Școlită în America, Kira Hagi a jucat la Teatrul de Comedie și Teatrul Foarte Mic din București, iar acum a ajuns pe micile ecrane. Fiica lui Hagi prezintă emisiunea „Smart is the new cool”, la Aleph News.

„Mi-am pus de multe ori întrebarea „ce înseamnă să fii cool?” M-ar ajuta să îmi descrieți în comentarii felul în care voi percepeți o persoană cool. Și apoi vă răspund și eu mai pe seară… Mulțumeeesc! (în avans)”, a afirmat Kira Hagi.

Promovează tinerii români

Pe contul său de Instagram aceasta le-a spus fanilor săi că a început un proiect prin care promovează tinerii români.  „Smart is the new cool este răspunsul meu! Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele.

Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tineri deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu”, a notat Kira.

În această vară a avut cea de-a doua expoziție

După debutul din 2019, în această vară Kira Hagi a avut cea de-a doua expoziție de artă. Proiectul a purtat un nume interesant, Sound of Silence și a reunit lucrările Kirei și ale unei alte artiste, Sabina Legănaru, absolventă UNArte București.

„Pictez de când mă știu! Este mai mult decât un hobby, este o altă formă de a mă exprima și nu aș ști să deosebesc ceea ce simt, fie că sunt în fața camerei, pe scenă sau în fața unei pânze albe. Sentimentul e același”, a scris cu câteva luni în urmă tânăra pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre