Simona Ionescu / Redactor Șef

Kourtney Kardashian a primit o sugestie șocantă de la un medic pentru a rămâne însărcinată. Nimeni nu a auzit de așa ceva

Kourtney Kardashian a primit o sugestie șocantă de la un medic pentru a rămâne însărcinată. Nimeni nu a auzit de așa ceva
Kourtney Kardashian încearcă de ceva timp să rămână însărcinată cu Travis Barker, bărbatul cu care s-a căsătorit cu câteva zile în urmă.

Kourtney Kardashian ar face orice ca să rămână însărcinată, dar acest lucru deocamdată se lasă așteptat. Ce i-a spus un celebru medic.

Kourtney Kardashian a primit o sugestie șocantă de la un medic pentru a rămâne însărcinată. Nimeni nu a auzit de așa ceva

Recent, Kourtney a făcut o declarație cel puțin șocantă în serialul de reality show în care participă. Vedeta susține că un medic foarte bun, căruia nu a vrut să-i spună numele, a sfătuit-o să consume lichidul seminal al soțului de patru ori pe săptămână. În acest fel, specialistul susține că hormonii n-o vor mai lua razna, iar tiroida va fi echilibrată.

La rândul său, Barker s-a arătat extrem de încântat de sfatul medicului: ”Îl iubesc pe doctorul ăsta.” Până în acest moment însă, nici unul dintre cei doi nu au mărturisit dacă au apelat la acest sfat puțin ieșit din comun.

Soții au încredere în medicina ayurvedică

Pe de altă part însă, domnul și doamna Barker au vorbit despre medicina ayurvedică, susținând că vor să încerce cele mai bune remedii. De aceea, au apelat la un specialist foarte bun, Martha Soffer. Pentru început, cei doi trebuie să facă și o curățenie interioară, iar Kardashian a explicat în ce constă.

”Nu bem cafea, nu bem alcool, nu facem sex, nu facem exerciții fizice, nu consumăm zahăr. Ne simțim grozav”, a adăugat vedeta. În plus, au făcut și tratamente personalizate. Pentru a-și încălzi pântecele, vedeta a primit indicații să facă băi de ghimbir la picioare, iar Barker masaj terapeutic.

În final, totul s-a lăsat cu o ședință de meditații. În altă ordine de idei, încă de luna trecută, Kardashian nu a exclus nici fertilizarea in vitro, care speră să le fie de un real ajutor. Atât Barker cât și Kardashian sunt părinți din relațiile anterioare.

Sursă foto: okmagazine

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre