Simona Ionescu / Redactor Șef

Kylie Jenner și Kim Kardashian se dezbracă în videoclipul Kanye West pe care nimeni nu trebuia să-l vadă

Kylie Jenner și Kim Kardashian se dezbracă în videoclipul Kanye West pe care nimeni nu trebuia să-l vadă
Au apărut pe internet imagini care nu au fost niciodată menite să vadă lumina zilei în care Kim Kardashian și sora sa, Kylie Jenner, dansează, în videoclipul lui Kanye West și al fostului iubit al lui Kylie, Tyga.

Apariția lui Kim Kardashian și a surorii Kylie Jenner într-un videoclip muzical din 2017 a fost difuzată online. Imaginile nemaivăzute au fost filmate pentru soțul lui Kim, Kanye West și fostul iubit al lui Kylie Jenner, Tyga.

Kim Kardashian, izgonită de pe scenă

Videoclipul era intitulat Feel Me, regizat de Eli Russell Linnetz și capturat în urmă cu trei ani. Kylie, care ar fi avut 19 sau 20 de ani când s-a realizat videoclipul, apare cu părul scurt și blond. Kim, în vârstă de 39 de ani, își arată faimoasele forme fiind îmbrăcată într-un sutien triunghiular și slip. 

Kim Kardashian a jurat în trecut că nu va mai dansa niciodată după ce Prince a dat-o jos de pe scenă la unul dintre concertele sale. Videoclipul psihedelic prezintă un segment în care Kim își deschide sugestiv picioarele în timp ce Kylie iese din mijloc, ca și când ar da naștere. Kanye West cântă alături de Tyga, de care Kylie Jenner s-a despărțit în aprilie 2017.

Videoclipul nu a fost lansat deoarece Kylie Jenner și Tyga s-au despărțit

Miercuri, regizorul a decis să scoată clipul de trei minute și jumătate pe paginile sale de Instagram și pe YouTube. El a scris alături de postări: „Am regizat asta acum trei ani. nimeni nu l-a mai văzut până acum”. Acesta a spus că videoclipul: „O prezintă pe Kylie care iese din vaginul lui Kim. Înțelesul metaforic este că nu ar exista Kylie fără Kim”.

 

El a adăugat că videoclipul „a fost filmat în cinci luni, dar nu a fost lansat niciodată pentru că Kylie și Tyga s-au despărțit”. Kim, Kylie, Kanye și Tyga nu au vorbit încă despre videoclipul dezvăluit.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre