Simona Ionescu / Redactor Șef

L-a dat de gol pe Cristi Borcea. Nu s-a putut abține și a spus câte milioane de euro încasează anual acesta

L-a dat de gol pe Cristi Borcea. Nu s-a putut abține și a spus câte milioane de euro încasează anual acesta
Este un personaj cunoscut publicului că își dă drumul la gură și povestește multe din lumea fotbalului, ba chiar și din cea politică. De data aceasta a vorbit despre averea a doi foști mari finanțatori de la Dinamo. Invitat la emisiunea „Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dat totul din casă și a vorbit care e suma uriașă care-i intră lui Cristi Borcea anual în buzunar.

Invitat la emisiunea „Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a dat totul din casă și a vorbit care e suma uriașă care-i intră lui Cristi Borcea anual în buzunar. De asemenea, Dumitru Dragomir a povestit și despre averea pe care o are atât Cristi Borcea, cât și Gigi Nețoiu.

Transparent așa cum îl știe toată lumea, Dumitru Dragomir spune mereu lucrurilor pe nume. Recent, el a vorbit despre sumele incredibile pe care le încasează Cristi Borcea și Gigi Nețoiu, dar și care a fost motivul pentru care aceștia nu au vrut să se mai implice în fotbal. Deși au rămas doi oameni de afaceri de succes.

Cristi Borcea este azi un om fericit

Cristi Borcea şi Gigi Neţoiu au fost doi dintre finanţatorii care au investit sume uriaşe la Dinamo în trecut, dar s-au retras şi nu au mai vrut să audă de implicarea în fotbal, deşi au rămas oameni de afaceri de mare succes. Iar în acest moment le merge extraordinar de bine din contractele cu energia.

„Au câte o secretară sau un om care merge pe acolo să șteargă geamurile”

“Au făcut cu energia acum, amândoi, şi câştigă 100.000 de euro pe lună, doar din energie. Au câte o secretară sau un om care mai merge pe acolo să şteargă geamurile. 100.000 de euro de căciulă, la buzunar, din energie.

Cristi Borcea este om de 50-60 de milioane pe an. Fabrica lui de Butan îi dă 30-40 de milioane pe an. Nu a preluat Dinamo pentru că fotbalul e puşcărie. Eu nu luam Petrolul cu două milioane datorii? Este cea mai ieftină echipă de primă ligă din lume.

Dumitru Dragomir e foarte prudent cu banii lui

“De asta n-a luat Dinamo, de frica puşcăriei. Am suferit destul. O să le dau nişte bani din când în când”

„Dar mergi la puşcărie. Băi, fratele meu, nu mai vreau să trăiesc cu riscul ăsta. După Revoluţie, am stat 24 de ani în procese. Nu mai, gata. Începi să cazi. Vârsta nu iartă pe nimeni. Dar ei sunt speriaţi.

Păi, Borcea a făcut pe muchie, cinci ani de puşcărie nevinovat. El şi Neţoiu – nici Gică Popescu, Copos, Victor Becali – nu aveau nici 1% vină. De asta n-a luat Dinamo, de frica puşcăriei. Am suferit destul. O să le dau nişte bani din când în când”, a spus Dragomir.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre