Simona Ionescu / Redactor Șef

La 54 de ani, Ramona Bădescu vrea să iasă din „concediul de creștere al copilului” și să-și reia cariera. Nici vorbă să iasă la pensie!

La 54 de ani, Ramona Bădescu vrea să iasă din „concediul de creștere al copilului” și să-și reia cariera. Nici vorbă să iasă la pensie!
De când micuțul Ignazio a venit pe lume, Ramona Bădescu a fost permanent lângă el. Începând cu acest an, vedeta spune că vrea să se reîntoarcă la carieră.

La 54 de ani, Ramona Bădescu are o carieră impresionată atât în Italia cât și în România. După nașterea lui Ignazio, aceasta a renunțat la muncă, dar anul acesta e mai decisă ca niciodată să facă ceea ce îi place cel mai mult. Vedeta e convinsă și că fiul ei are nevoie de o mamă realizată și apreciată, nu de una care să stea permanent să-l dădăcească.

“Vreau să mă gândesc la mine cu puțin egoism, să mă reîntorc la meseria mea”

„Anul acesta e despre muncă. Mă reîntorc la muncă, pentru că sunt mamă, soție, bucătăreasă în casă și fac toate lucrurile, dar, în primul rând vreau să mă gândesc la mine cu puțin egoism, să mă reîntorc la meseria mea, care îmi dă satisfacție, putere, mă face să cred mai mult în mine de zi cu zi, să mă confrunt cu noi provocări, cu noi spectacole, propuneri.

Și cred că și lui Ignazzo își dorește să aibă o mamă realizată, decât o mamă acasă cu el, de care să se sature că stă toată ziua cu ea”, a declarat Ramona Bădescu pentru Wowbiz.

“Asta este povestea de necrezut a vieții mele și pentru care mulțumesc lui Dumnezeu”

Și-a dorit enorm de mult să devină mamă, însă a realizat în timp că nu e deloc ușor acest lucru, indiferent de vârsta pe care o femeie atunci când aduce pe lume un copil. „Fiecare zi îți creează o poveste, te transformă, devii altfel, crești, înveți.

Povestea cea mai minunată și cea mai senzațională a vieții mele a fost faptul că Dumnezeu mi-a oferit un copil la 49 de ani, când nu mai credeam, nu mai speram. Asta este povestea de necrezut a vieții mele și pentru care mulțumesc lui Dumnezeu.

“Nu e ușor să fii mamă nici la 20, nici la 40, nici la 50”

E uimitoare, e și dificilă, pentru că a fi mamă înseamnă sacrificiu, iubire necondiționată, să înveți multe lucruri să le faci. Nu e ușor să fii mamă nici la 20, nici la 40, nici la 50. La nicio vârstă nu poți să zici sunt mamă și știu să fac lucrurile. Asta este o poveste în câteva cuvinte, dar cu un rezultat extraordinar și cu o minune extraordinară”, a declarat Ramona Bădescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre