Simona Ionescu / Redactor Șef

La 94 de ani, Clint Eastwood este în doliu. I-a murit iubita, mult mai tânără

La 94 de ani, Clint Eastwood este în doliu. I-a murit iubita, mult mai tânără
Erau împreună din 2014. Clint Eastwood a cunoscut-o pe Christina Sandera la hotelul său unde ea lucra ca hostess. El avea atunci 84 de ani, iar ea 51. Din păcate, partenera sa a murit zilele trecute la vârsta de 61 de ani.

 Clint Eastwood, celebru actor și regizor, câștigător al premiului Oscar, a confirmat vestea tragică a morții iubitei sale într-o declarație sfâșietoare, făcută joi.

Eastwood a spus: „Christina a fost o femeie minunată și grijulie și îmi va fi foarte dor de ea”.

Un purtător de cuvânt al Warner Bros. a declarat pentru THR că nu vor apărea informații suplimentare despre moartea Christinei, deoarece Clint Eastwood a cerut ca toată situația să rămână în mediul privat.

Iubire tomnatică, dar puternică

O perioadă doar familia și apropiații au știut de relația actorului cu Christina, o femeie blondă și frumoasă, chiar dacă trecuse de 50 de ani.

În ciuda diferenței de vârstă de 33 de ani, povestea lor de dragoste a înflorit rapid.

Clint Eastwood și Christina Sandera
Clint Eastwood și Christina Sandera au format un cuplu timp de 10 ani

Christina Sandera a fost fotografiată pentru prima dată cu Clint Eastwood în iunie 2014. Atunci s-a publicat în presă că o sursă din interior a declarat că blonda s-a mutat în conacul de 20 de milioane de dolari pe care actorul l-a construit pentru fosta sa soție, Dina, cu niciun an mai devreme. În vara lui 2013, Dina Ruiz a făcut o declaraţie de presă, confirmând că ea şi Clint Eastwood nu mai sunt împreună. Se căsătoriseră în 1993 și aveau împreună o fată.

Christina Sandera și-a făcut debutul public pe covorul roșu alături de Clint la premiile Oscar din 2015. Atunci Clint Eastwood a câștigat șase premii cu filmul său American Sniper.

Cauza morții Christinei nu a fost dezvăluită.

Christina Sandera a divorțat cu scandal

După ce s-a combinat cu Clint Eastwood și a apărut în public la Oscaruri, fostul soț al Christinei a ieșit în presă cu acuzații teribile la adresa femeii. Era anul 2015.

Christina Sandera a fost căsătorită anterior cu Paul Wainscoat. Au format o familie în 2003, dar doar pentru 11 luni. Conform fostului soț, a fost o uniune turbulentă care a dus chiar la arestarea Christinei Sandera pentru bătaie domestică. El a declarat că a fost atacat și bătut de soția lui când aceasta era beată. De asemenea, a declarat presei că femeia avea obiceiul să bea mult și atunci îl agresa fizic.

În cei 10 ani de relație cu Clint Eastwood, nimeni nu a reclamat dispute în acest cuplu și nici că Sandera ar fi o femeie care bea fără măsură.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre