Simona Ionescu / Redactor Șef

„Lady Diana” a Dubaiului, prințesa Mahra, a avut aceeași soartă. Prințul și-a bătut joc de căsnicia lor

„Lady Diana” a Dubaiului, prințesa Mahra, a avut aceeași soartă. Prințul și-a bătut joc de căsnicia lor
Prințesa Dubaiului, fiica prim-ministrului Emiratelor Arabe Unite, Mahra Al Maktoum, a uimit o lume întreagă. Sătulă de conportamentul soțului, l-a anunțat că divorțează pe contul de instagram.

Mesajul fiicei prim-ministrului Emiratelor Arabe Unite a ajuns imediat viral. Prințesa l-a anunțat pe soțul ei, șeicul Mana al Maktoum că divorțează, sătulă de infidelitățile acestuia.

„Întrucât ești ocupat cu alte tovarășe, declar prin prezenta divorțul nostru”

Prințesa Dubaiului și-a anunțat soțul că divorțează printr-un mesaj

Fiica conducătorului Dubaiului, Shaikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum a declarat public divorțul de soțul ei prin intermediul Instagram

„Dragă soț. Întrucât ești ocupat cu alte tovarășe, declar prin prezenta divorțul nostru. Divorțez de tine, divorțez de tine și divorțez de tine. Ai grijă de tine. Fosta ta soție”, a scris prințesa în mesaj. Anunțul vine la doar două luni de când cuplul și-a întâmpinat primul copil.

„Doar noi doi”

Vestea a creat o adevărată nebunie pe rețelele de socializare. Cuplul și-a dat unfollow reciproc pe rețelele de socializare și a șters toate fotografiile cu partenerul de viață de pe profilurile lor.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, prințesa împărtășise o postare pe Instagram, îmbrățișându-se cu bebelușul ei. „Doar noi doi”, a spus ea. O aluzie la problemele pe care le are în mariaj.

„Îmi place când femeia preia conducerea”

Prințesa Dubaiului și bebelușul său de două luni

„Mi se pare încurajator atunci când o femeie își recunoaște valoarea și își susține cu încredere poziția”, „Asta e ceva ce nu am văzut niciodată. Îmi place când femeia preia conducerea”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Alți fani au spus că prințesa este o femeie puternică și că fericirea ei nu se negociază. „Acesta nu este începutul unui nou capitol din viața ta.. Acesta este începutul unei noi cărți… felicitări”, a relatat un alt internaut.

Prințesa este o susținătoare a emancipării femeilor

Shaikha Mahra este fiica prim-ministrului Emiratelor Arabe Unite și a conducătorului Dubaiului, o susținătoare a emancipării femeilor și a designerilor locali din EAU. Deține o diplomă în relații internaționale de la o universitate din Regatul Unit.

Și are, de asemenea, o diplomă universitară de la Mohammed bin Rashid Government Administration. Cuplul s-a căsătorit în aprilie 2023 în cadrul unei ceremonii fastuoase. Unele comentarii ale utilizatorilor de Instagram au speculat că e posibil ca cineva să fie spart contul prințesei Sheikha Mahra.

Nici prințesa Diana n-a acceptat să trăiască cu un bărbat care o înșela

Când n-a mai suportat comportamentul lui Charles, Diana a pus piciorul în prag și s-a ajuns la divorț

 

Căsătoria prințesei Dubaiului cu alesul inimii sale a fost la fel de infamă și plină de infidelitate ca a Dianei, prințesa inimilor cu actualul rege Charles.

Dar cele două femei puternice, nu au acceptat să le fie călcată demnitatea în picioare și au preferat să pună capăt unei relații toxice, decât să trăiască în minciună. La fel ca și prințesa Diana, frumoasa prințesă a Dubaiului este orientată spre cazuri sociale și foarte iubită în țara sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre