Simona Ionescu / Redactor Șef

Larry King primește lovitură după lovitură. Problemele de sănătate și moartea celor doi copii ai săi

Larry King primește lovitură după lovitură. Problemele de sănătate și moartea celor doi copii ai săi
Doi dintre cei cinci copii ai lui Larry King au decedat în ultima lună, conform declarațiilor nepoatei acestuia.

Larry King a suferit teribila tragedie la doar câteva luni după ce a supraviețuit unui accident vascular cerebral și a fost în comă timp de câteva săptămâni, anul trecut.

Fiul său Andy a murit brusc pe 28 iulie din cauza unui atac de cord, precum presupune familia sa. A fost urmat de sora lui Chaia, care a murit miercuri, în urma unei bătălii cu cancerul pulmonar.

A urmărit înmormântarea fiului printr-un apel video

Larry King încă se recuperează după accidentul vascular cerebral și nu a putut pleca din Los Angeles din cauza pandemiei. Astfel, a fost nevoit să urmărească înmormântarea fiului său din Florida printr-un apel video, conform spuselor nepoatei sale Jillian.

„Toată lumea se simte destul de rău. Larry este într-adevăr rănit și supărat. A fost foarte bolnav anul trecut. Copiii lui aveau grijă de el. S-a supărat că i-a pierdut acum”, a declarat Jillian.

Larry King are alți doi copii din căsătoria cu Shawn King (Chance în vârstă de 21 de ani și Cannon în vârstă de 20 de ani) și un copil din căsătoria sa cu Annette Kaye (Larry Jr, în vârstă de 58 de ani).

Bereaved Jillian a primit vestea șocantă chiar în timp ce se confrunta cu încă o moarte, cea a socrului ei.

„Am fost plecată din oraș pentru că tatăl soțului meu a murit, așa că am fost în Kentucky având grijă de înmormântarea lui când am aflat vestea. Tatăl meu a murit pe 28 iulie. Presupunem că a fost un atac de cord, dar nu i s-a făcut nici o autopsie. Am fost neîncrezătoare când am auzit. În legătură cu Chaia ne puteam aștepta la ce urmează, cel puțin am avut timp să ne pregătim. Dar nu am avut niciun avertisment în legătură cu tatăl meu. A fost un șoc”, declară Jillian.

Andy, fiul adoptat

Larry King l-a adoptat pe Andy (al cărui nume complet era Louis Andrew King) în anul 1962 după căsătoria cu mama sa, Alene Akins. Cei doi s-au căsătorit în 1961, au divorțat în 1967 și s-au recăsătorit din nou din 1967 până în 1972. Fiica lor Chaia s-a născut în 1969. Alene a murit în 2017 după o criză de cancer pulmonar.

„Am fost cu toții la casa surorii sale miercuri înainte de tragedie. A fost o adunare fericită de familie. Când am plecat mi-a spus că mă iubește și că vom vorbi în curând. Amândoi au fost niște oameni atât de minunați. Au avut norocul să fie împreună până la urmă. A fost întotdeauna optimist, având mereu dorința de aventură. Larry era tatăl său și se vedeau destul de des. A făcut un pic din toate. El a obținut o licență de pilot ca hobby. A fost bucătar, videograf, specialist în agricultură, tot”, spune fiica regretatului Andy.

Fiul lui Larry King, înmormântat într-un giulgiu

Jillian a spus că tatăl ei a fost înmormântat în stil budist, fără a fi îmbălsămat.

„A avut o ceremonie budistă în Gainesville, Florida. A fost înmormântat într-un giulgiu fără a fi îmbălsămat, o înmormântare naturală. Familia a vorbit la înmormântare. Larry nu a putut călători, dar ne-a fost alături printr-un apel video”, mărturisește Jillian.

Aceasta a declarat că fiica lui Larry, Chaia, a murit după o lungă luptă cu cancerul pulmonar.

„Iubea animalele, îi plăcea să călătorească, iubea oamenii. Avea o credință foarte puternică. Îi era mereu aproape lui Larry. Chaia se lupta cu cancerul de ceva vreme. A fost doar timpul ei, cred”, a spus Jillian.

A ales să fie înmormântată precum a fost și mama ei, în același cimitir. Chaia a scris o carte pentru copii împreună cu tatăl ei celebru, intitulată Daddy Day, Ziua fiicei.

Problemele de sănătate ale lui Larry King

O sursă apropiată lui Larry a declarat că acesta a fost „cu adevărat devastat” de moartea celor doi dintre copiii săi.

„Abia a supraviețuit anul trecut problemelor de sănătate. Acum a pierdut doi copii la doar câteva săptămâni distanță. Au venit în vizită pentru Ziua Tatălui. A fost ultima dată când au fost împreună și Larry va prețui mereu acea zi”, declară prietenul familiei.

Cel mai tânăr fiu al gazdei TV, Cannon, are vârsta de 20 de ani. Acesta postat pe Instagram  o fotografie cu Larry și copiii săi în vizită, în iunie.

În noiembrie Larry King a declarat că se recuperează după ce a petrecut două săptămâni în comă, iar în martie trecut a suferit un accident vascular cerebral.

„Am avut un accident vascular cerebral. Totul s-a îmbunătățit, cu excepția piciorului stâng, dar eu fac progrese în fiecare zi și mi-au spus că voi merge acasă de Crăciun. Am umblat ca un călător. A fost un an dur, nu-mi amintesc nimic din martie. Mă întorc la serviciu și asta mă face să mă simt grozav”, povestește Larry King.

În interviu, Larry i-a asigurat pe fani că medicii săi au fost impresionați de atitudinea lui pozitivă: „Medicul meu a spus că am un spirit incomparabil”.

Bianca Drăgușanu cucerește Monte Carlo. Ce a decis vedeta după divorț

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre