Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi a născut. Iată prima fotografie cu minunea ei. Vedetele au sărit cu mesajele de felicitare

Laura Cosoi a născut. Iată prima fotografie cu minunea ei. Vedetele au sărit cu mesajele de felicitare
Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean sunt în culmea fericirii. Cu doar câteva ore în urmă, a venit pe lume micuța Lara.

Laura Cosoi le-a dat cea mai bună veste fanilor. A devenit din nou mămică.

Laura Cosoi a născut. Iată prima fotografie cu minunea ei. Vedetele au sărit cu mesajele de felicitare

Frumoasa Laura Cosoi e în culmea fericirii a dat naștere cu câteva ore în urmă unei fetițe frumoase și sănătoase. Vedeta a ales să aducă pe lume bebelușul într-o clinică privată și la puțin timp după ce micuța a văzut lumina zilei, mămica a și postat prima fotografie cu ea. La care a adăugat și un comentariu: ,,Lara. Mulțumim Doamne”.

La cea de-a treia naștere, lângă Laura a fost și tăticul, care e mândru că de acum încolo are trei fete. Imediat vedetele au sărit cu mesajele de felicitare, iar printre primele au fost Dana Rogoz și Andreea Raicu. au transmis câte un mesaj pentru copilă. ,,Bine ai venit pe lume, Lara”, a fost mesajul Danei Rogoz

Mesaj dur pentru Smiley înainte de naștere

Cu puțin timp înainte de naștere, Laura Cosoi a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a adus în discuție relațiile pe care le-a avut. Printre dezvăluirile făcute, blonda a mărturisit că a fost bărbatul din relații și că s-a simțit cu adevărat femeie după ce l-a cunoscut pe soțul său.

„Deja eu mă simțeam bărbatul din relații. Eu nu mă simțeam așa până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați.

Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa”, a recunoscut proaspăta mămică.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre