Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Cosoi și soțul își trimit și acum bilețele de dragoste. „E ca în povești”

Laura Cosoi și soțul își trimit și acum bilețele de dragoste. „E ca în povești”
Laura Cosoi are tot ce-și poate dori o femeie. O carieră splendidă, o familie minunată și trei îngerași. Iar acum a făcut un alt pas important.

Recent, Laura Cosoi și-a creștinat micuța, apoi a făcut un lucru pe care și-l dorea de multă vreme.

Laura Cosoi, investiție de suflet. Vedeta și soțul își trimit și acum bilețele de dragoste

Laura Cosoi și soțul său, Cosmin Curticăpean, sunt extrem de mulțumiți și fericiți, pentru că și-au cumpărat casă în Maramureș, locul unde și-au creștinat și copiii. E un loc „ca în povești”, spune ea și urmează să se ocupe de renovarea casei, pentru că au de gând să petreacă multă vreme aici. Moșia are peste 1000 de mp, livadă, grădină, adică exact ce le trebuie celor trei fetițe ca să crească frumos și sănătos. Pentru că în acest moment locuința are două camere, familia vrea să facă și o mansardă.

„Va fi căsuța noastră de vacanță, unde intenționăm să petrecem mult timp”

„Suntem la căsuța noastră, în Maramureș. Am făcut, recent, actele pentru terenul pe care l-am cumpărat. Avem de toate, verdeață, grădină, livadă. Seara mergem pe deal să vedem apusul. Peisajul e mirific, respirăm aer curat. Cele mici se simt foarte bine aici.

Va fi căsuța noastră de vacanță, unde intenționăm să petrecem mult timp. Căsuța are momentan doar 2 camere, dar o vom renova, îi vom face și mansardă. Vom păstra însă arhitectura, stilul vechi al acesteia”, a declarat Laura Cosoi pentru Playtech.

Laura se întoarce pe scenă

Chiar dacă a trecut puțin timp de când a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță, Laura spune că va începe munca. Și pentru că nu au bonă, copilele vor sta cu tăticul lor. Va fi o perioadă grea, dar Laura e convinsă că totul va decurge așa cum scrie la carte.  „Cum ne întoarcem de aici, voi urca pe scenă.

Încep deja spectacolele. Din toamnă se va difuza și serialul pentru care am filmat fiind în ultima lună de sarcină. (…) Nu avem bonă. Suntem doar noi doi. Când eu am treabă, stă Cosmin cu fetele. Un soț mai bun nu se putea. Este foarte implicat în creșterea lor.

Când este nevoie, vin și părinții lui, sau ne ajută și mama. În plus, fetele sunt la creșă și la grădi, sunt în colectivitate de mici. Noi stăm după amiază cu ele, când nu pot eu, stă Cosmin, ne descurcăm, ne și place să petrecem timp cu ele”, s-a destăinuit blonda.

„El culege florile, face micul dejun”

Laura și Cosmin sunt la fel de îndrăgostiți ca la început și au păstrat un obiect cât se poate de romantic: își trimit bilețele. Obișnuiște să-mi facă tot felul de surprize. El culege florile din anumite locuri, face micul dejun. Sunt foarte multe lucruri. Îmi răspunde la mesaje mai vechi, eu îi scriu bilețele, iar el îmi răspunde și mi le dă după un an, doi. Le păstrează și le scoate din arhivă. El nu e deloc cu onlineul, nu e pe social-media”, a mai spus vedeta.

Sursă foto: playtech

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre