Simona Ionescu / Redactor Șef

Laura Giurcanu și-a făcut planuri mari. De data asta, norocul i-a surâs

Laura Giurcanu și-a făcut planuri mari. De data asta, norocul i-a surâs
S-a luptat cât a putut mai mult pentru marele premiu, dar din păcate Laura Giurcanu a părăsit jungla dominicană.

De câteva săptămâni, Laura Giurcanu e acasă și mai hotărâtă ca niciodată să-și îndeplinească marele vis.

Laura Giurcanu și-a făcut planuri mari. De data asta, norocul i-a surâs

De când a ajuns acasă, Laura Giurcanu e extrem de fericită. Într-un interviu pentru revista Viva, celebra influenceriță a vorbit și despre marele vis pe care acum și-l va împlini. „Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel acasă.”, a povestit vedeta.

„Jucam tot felul de jocuri pe care le știa CRBL”

Pe de altă parte, Laura a povestit și cum arată o zi pentru concurenții de la Survivor, atunci când nu au de dus la îndeplinire nici o probă. Și nu poate uita niciodată distracția de la jocurile învățate de la CRBL. „La Survivor au fost și multe momente frumoase, haioase și relaxante.

În timpul liber pe insulă, ne odihneam în hamac, priveam des marea și povesteam cu colegii, în unele seri ne jucam tot felul de jocuri pe care le știa CRBL și făceam plimbări în junglă după cocos.

Relațiile dintre noi, în mare parte din timp, erau OK, însă la jocuri, uneori, deveneau mai tensionate, toți dorindu-ne victoria. Zilele de joc erau grele, pentru că se întâmplau într-o căldură arzătoare și devenea cu atât mai greu să lupți și să alergi, iar apoi să îți și încurajezi colegii, când nu prea mai aveai oricum resurse de energie.”, a amintit aceasta.

Ce probleme de sănătate a întâmpinat

Ca mulți alți concurenți și Laura Giurcanu a avut probleme cu sănătatea, dar s-a numărat printre cei fericiți care au rezolvat totul destul de repede. „Toți am avut probleme cu stomacul de la cocos, mai mult sau mai puțin. Eu am fost un caz fericit și nu am avut nimic ce nu se putea rezolva cu un detox de cocos de 2-3 zile. Momentan mă simt bine, îmi ascult corpul și încă aștept să văd cum se va readapta la viața firească.”, a mai spus blonda.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre