Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf a stârnit jihadul. Ce a postat fostul antrenor al Craiovei pe rețelele de socializare

Laurențiu Reghecampf a stârnit jihadul. Ce a postat fostul antrenor al Craiovei pe rețelele de socializare
Fostul antrenor al Universității Craiova împlinește astăzi 47 de ani și e foarte fericit pentru că are lângă el femeia vieții.

Laurențiu Reghecampf a uitat definitiv de tot ceea ce a însemnat Anamaria Prodan și căsătoria cu ea. Corina Caciuc l-a acaparat definitiv.

Laurențiu Reghecampf a stârnit jihadul. Ce a postat fostul antrenor al Craiovei pe rețelele de socializare

Laurențiu Reghecampf are parte de o zi cu totul și cu totul specială anul acesta, pentru că actuala iubită, Corina Caciuc i-a făcut un cadou dulce care l-a dat pe spate. Partenera de viață i-a oferit un tort senzațional, în nuanțe de bleumarin și auriu. Antrenorul a fost atât de fericit încât și-a sărutat iubita, apoi a postat fotografia pe contul de socializare.

Și un comentariu care spune tot: „Te iubesc, inimă”. Internauții au sărit cu mesajele de felicitare, dar unii i-au reamintit că a stârnit jihadul cu această poză. Aoleooo, Regheeee, ai pornit jihadu, au spus aceștia.

„Trimiteți SMURDU acasă la Prodanca”

Internauții au sărit cu mesajele de felicitare, dar unii i-au reamintit că a stârnit jihadul cu această poză. „Aoleooo, Regheeee, ai pornit jihadu”, au spus aceștia. Comentariile nu s-au oprit aici. Alți fani au afirmat că e momentul să „Trimiteți SMUDU acasă la Prodanca”. Alții l-au luat peste picior subliniind că „ăsta e ca DiCaprio, dacă sare peste 25 e bătrână”.

Reghecampf și Corina se pregătesc de botez

Cu câteva luni în urmă, Reghecampf și Corina au devenit părinții unui băiețel superb, Liam. Deși antrenorul și-a cerut iubita în căsătorie, dar deocamdată nu se pune probleme de așa ceva, pentru că nu s-a terminat divorțul. Pe de altă parte însă, băiatul lui Reghecampf i-a dăruit iubitei sale, Asiana, un superb inel de logodnă.

Fosta gimnastă a lotului național a primit un inel superb, cu diamant, pe care l-a arătat prietenilor. Cadoul a venit după ce bruneta și-a luat licența, marcând astfel sfârșitul unei importante etape din viața ei și începutul unei vieți în doi, ca familie, în mod oficial.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre