Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf dă ultimele detalii înainte de venirea pe lume a bebelușului. „Îmi doresc să fie totul bine”

Laurențiu Reghecampf dă ultimele detalii înainte de venirea pe lume a bebelușului. „Îmi doresc să fie totul bine”
Laurențiu Reghecampf numără orele până când își va strânge în brațe bebelușul pe care îl va aduce pe lume iubita sa, Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf are emoții uriașe. Antrenorul Craiovei a pregătit totul până în ultimul detaliu.

Laurențiu Reghecampf dă ultimele detalii înainte de venirea pe lume a bebelușului. „Îmi doresc să fie totul bine”

Corina Caciuc a ajuns la termen cu sarcina și alături de Laurențiu Reghecampf așteaptă cu nerăbdare momentul cel mai important din viața lor. El a dat câteva declarații pentru Fanatik, în care a vorbit despre băiețelul care va veni curând pe lume. ”Ieri (17 mai, n.red.) sau astăzi ar fi fost termenul, dar va naște natural, așa că nu putem spune, cu exactitate, când va fi momentul în care se va naște copilul. Așteptăm să se întâmple”, a declarat Reghecampf.

Părinții au dat detalii și despre numele copilului

Cu ceva timp în urmă, viitorii părinți au pomenit și de numele celui mic și au mărturisit că acesta va începe cu litera ”L”. ”Normal că am emoții, îmi doresc să fie totul bine, totul e pregătit pentru venirea băiețelului. Îmi doresc să fie sănătos, să fie o naștere ușoară, să fie amândoi bine”, a povestit Laurențiu Reghecampf.

Cu ceva timp în urmă, antrenorul Craiovei a vorbit despre iubita sa, afirmând că ea e femeia care îl împlinește: ”Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”. Pentru aceeași publicație a vorbit și Corina, care și-a ridicat în slăvi partenerul:”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”.

Ce se va întâmpla cu Bebeto

În ceea ce-l privește pe băiatul lui Reghe cu Anamaria Prodan, impresara s-a plâns că tatăl lui nu-i dă atenție, iar antrenorul a cerut în fața judecătorilor custodie comună. ”Nu am cerut custodia lui Bebe, am cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal.

Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bineînțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește. Nu este vorba că nu vreau eu să îl iau la mine, este vorba că mă gândesc la binele copilului, iar mai apoi la ceea ce simt eu sau ce vreau eu”, a recunoscut Reghecampf.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre