Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf e distrus. „Nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”

Laurențiu Reghecampf e distrus. „Nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”
Dacă până acum toată lumea se întreba de ce Laurențiu Reghecampf nu reacționează la scandalul momentului legat de aventurile sale, antrenorul a spus totul. Prin ce nenorocire trece.

Laurențiu Reghecampf e disperat. Trece prin cele mai grele momente ale vieții sale și nu vrea să audă de nimeni.

 „Nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”

Laurențiu Rehecampf nu se mai oprește din plâns. Mama sa, pe care o adoră, trece acum prin clipe grele, pentru că a fost diagnosticată cu cancer.

Sportivul a făcut declarații tulburătoare în exclusivitate pentru playsport.ro. Suferința lui Reghecampf este, probabil, motivul pentru care antrenorul nu a dat nici un fel de declarație legată de presupusele sale amante sau de un divorț de Anamaria.

„Urmează un tratament de combatere a cancerului”

”Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva. Nici lucrurile banale, nici fotbalul!”, a declarat, negru de supărare, Laurențiu Reghecampf.

„Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău”

Cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan spunea că între ea și soacră este cea mai frumoasă relație, mama lui Reghe fiind o femeie cu adevărat extraordinară. ”Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil.

Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su. Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la 3 şi cinci sunt făcute”, a declarat blonda.

Din nefericire și mama Anamariei Prodan, cunoscuta interpretă de muzică populară, Ionela Prodan, s-a stins tot din cauza acestei maladii cumplite.

Sursă foto: prosport, viva

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre