Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurențiu Reghecampf părăsește România împreună cu iubita lui, Corina Caciuc, și fiul lor

Laurențiu Reghecampf părăsește România împreună cu iubita lui, Corina Caciuc, și fiul lor
În plin divorț de Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf răsuflă ușurat. A plecat de la Craiova, dar a dat de ceva mai bun.

Laurențiu Reghecampf s-a săturat de toate nenorocirile de care are parte în ultima perioadă a vieții sale.

Laurențiu Reghecampf îi dă peste nas Anamariei Prodan. Nu va ajunge un neica nimeni și noul contract o demonstrează

Laurențiu Reghecampf a răsuflat ușurat. După ce a fost dat afară de la Universitatea Craiova, a avut de suportat cuvintele grele ale Anamariei Prodan, dar tot ce a fost greu a trecut pentru antrenor. „Dacă nu se trezește urgent se va alege praful de el din toate punctele de vedere.

Căderea lui este cumplită și și-a distrus viața din toate punctele de vedere. Îmi pare rău că-l părăsesc toți, dar lumea vrea performanță, toți trăiesc demni alături de familiile lor, toți sunt bărbați. Știam că încet-încet pleacă toți”, a declarat Anamaria Prodan.

Antrenor principal în Azerbaidjan

Potrivit informațiilor oferite de Digisport, acesta își face bagajele și va pleca curând la echipa Neftchi Baku, din Azerbaidjan, unde a fost numit antrenor principal pe data de 21 iunie.

El urmează să stea în acest loc timp de două sezoane. De altfel, Laurențiu Reghecampf a acordat și un interviu pentru Neftchi TV.

„Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. În țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri”

„Am găsit oameni minunați aici și un președinte onest. Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. În țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori. Sunt fericit că eu am fost acea persoană. Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași.

Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon. Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bun”, a declarat Reghe. Conform informațiilor oferite de ProSport, Laurențiu Reghecampf urmează să primească 480.000 de euro pe sezon, adică un salariu de 40.000 de euro pe lună.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre