Simona Ionescu / Redactor Șef

Laurette ajunge la cuțit. A rămas cu sechele grave în urma bătăii

Laurette ajunge la cuțit. A rămas cu sechele grave în urma bătăii
Laurette Attindehou va ajunge la cuțit, după ce bătaia de acum o săptămână de la hotel a lăsat-o cu sechele grave. Totul a fost dezvăluit de Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show.

Laurette a încasat o bătaie soră cu moartea săptămâna trecută în camera unui hotel din centrul Bucureștiului. În urma acesteia, Laurette Attindehou a depus în cursul zilei de luni, prin intermediul avocatului ei, o plângere penală pentru agresiune și violență, și așa s-a aflat cine e și cum îl cheamă pe agresorul lui Laurette. La rândul lui, agresorul a depus și el o plângere împotriva lui Laurette. Acesta a fost ceva mai rapid, și a făcut reclamația cu câteva zile mai devreme. Acum, Laurette va ajunge la cuțit. 

Se pare că bruneta a rămas cu sechele grave, lucru povestit chiar de către Adriana Bahmuțeanu, la Xtra Night Show. „Eu am dus-o la spital pe Laurette împreună cu Claudia Ghițulescu. Avea un sân lovit, genunchii făcuți praf. Nu vroia să meargă, că nu avea cu cine să lase fata! Nu avea un centimetru de piele care să nu fie afectat. Mi se pare că Poliția a fost prea blândă, psihopatul trebuia arestat. O să sun la domnul ministru de Interne să vedem ce se întâmplă cu cazul lui Laurette. Părerea mea e că e tentativă de omor. Era un fel de iubit, se întâlniseră înainte, omul o curta insistent din luna ianuarie. A cucerit-o după câteva întâlniri pe la cafele. Poliția a tratat cu superficialitate cazul și nu au arestat agresorul pentru faptul că Laurette nu avea vânătăi pe față”, a declarat fosta lui Prigoană. 

Laurette ajunge la cuțit. Are un sân deplasat și hematom la cap 

Conform declarațiilor, bruneta are un hematom la cap, care i-a provocat un leșin în bucătărie, la două zile după bătaie. Se pare că Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu au dus-o la Spitalul Floreasca. De asemenea, În scrisoarea medicală de la Floreasca prezentată Antena Stars se arată că pacienta prezenta: cefalee, vertij, hematom cranian pe partea dreaptă de mici dimensiuni, durere membre, indurare și inflamație mamară stângă și că riscă să facă tromboze care se pot duce la un organ vital. 

Amețelile de care suferă bruneta sunt cauzate de hematomul de la cap, cu care aceasta s-a ales după ce a fost dată cu capul de WC de câteva ori. De asemenea, implantul din sânul stâng i s-a deplasat, astfel că Laurette va trebui să se opereze. 

Meghan Markle nu avea voie să iasă cu mama sa în oraș. Îi era strict interzis

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre