Simona Ionescu / Redactor Șef

Legea i-a dat dreptate Anei Prodan. S-au luat primele măsuri împotriva lui Reghecampf

Legea i-a dat dreptate Anei Prodan. S-au luat primele măsuri împotriva lui Reghecampf
Anamaria Prodan nu se lasă. Bătaia cu fostul soț nu reprezintă nimic pentru femeia puternică ce știe ce vrea de la viață.

Laurențiu Reghecampf are sechestru pe bunuri. Începe o luptă cum antrenorul nu s-ar fi așteptat niciodată.

Anamaria Prodan a câștigat prima bătălie dintr-un război lung. Instanța i-a pus lui Reghecampf sechestru pe bunuri

După scandalul pe care cei doi l-au avut acum o săptămână, vestea n-o să-i cadă bine antrenorului. Instanța a fost de partea Anamariei Prodan în problema mult discutatei pensii alimentare. Astăzi, judecătoria Buftea a respins cererea de suspendare a pensiei alimentare, mai mult, lui Reghecampf i s-a pus sechestru pe bunuri.

Motivul? Nu a mai achitat pensia alimentară a fiului său de doi ani. Deși suma reală deocamdată nu o cunoaște nimeni, Anamaria spune că fostul soț va trebui să-i dea aproximativ 50.000 de euro. Reghecampf a depus la începutul anului o ordonanță prezidențială, prin care a cerut ca pensia alimentară pentru Bebto să fie de 2000 de euro. Adică o sumă mult mai mică decât a cerut Anamaria Prodan, care vrea ca acesta să-i dea băiatului o treime din venituri.

„Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22.000 de mii de euro”

Reghecampf a introdus această ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț! Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22.000 de mii de euro.

El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!”, a declarat, cu ceva timp în urmă, Anamaria Prodan pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre