Simona Ionescu / Redactor Șef

Legenda de televiziune americană, Jay Leno, a ieșit din spital,.dar arată rău-Foto

Legenda de televiziune americană, Jay Leno, a ieșit din spital,.dar arată rău-Foto
Binecunoscutul Jay Leno, celebrul prezentator al emisiunii „Tonight Show” a fost la un pas de o mare nenorocire. Medicii însă au făcut minuni.

A suferit arsuri pe față, piept și mâini, dar a fost norocos că a scăpat. Jay Leno a ajuns acasă unde va continua tratamentul.

Legenda de televiziune americană Jay Leno a ieșit din spital. Cum se simte vedeta

Pe data de 12 noiembrie, Jay Leno, cunoscut ca un colecționar de mașini, a trecut printr-o situație foarte gravă. În timp ce lucra sub o mașină de epocă, în garajul său, s-a produs o explozie, în urma căreia acesta a suferit arsuri grave. Jay Leno a fost de urgență internat într-un spital din Los Angeles, unde i s-au făcut două operații cu grefe de piele.

Chirurgul Peter Grossman, care s-a ocupat de vedetă, a mărturisit că e convins că pacientul său își va reveni complet, dar mai e nevoie de ceva timp până atunci. Vedeta va fi îngrijit în continuare, a spus medicului, care a mai afirmat că „este foarte recunoscător pentru toate mesajele”.

Așteptat să petreacă Ziua Recunoștinței cu familia

Potrivit conducerii spitalului, cele zece zile în care a fost internat în spital, Leno a făcut tot timpul glume și a devenit prietenul copiilor internați la secția de arși, cărora le-a dat tot timpul bomboane. „Leno așteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoștinței cu familia și prietenii săi și le dorește tuturor sărbători minunate”, au mai spus reprezentanții instituției medicale.

De altfel, înainte să plece acasă, personalul spitalului din Los Angeles a făcut o fotografie cu vedeta, apoi a făcut-o publică. Jay Leo a moderat celebra emisiune „Tonight Show” după ce o preluase de la Johnny Carson, o altă legendă a talk-show-urilor americane.

El a adus multe zâmbete pe buze atât invitaților pe care-i tachina, cât mai ales telespectatorilor care l-au adorat. El a moderat emisiunea timp de 22 de ani, iar în 2014 locul său a fost luat de actorul Jimmy Fallon. De asemenea, Jay a mai prezentat și o emisiune dedicată automobilelor, denumită „Garajul lui Jay Leno”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre