Simona Ionescu / Redactor Șef

Leonardo DiCaprio s-a săturat de glumele privind viața sa amoroasă. Iubitele lui îi puteau fi fiice!

Leonardo DiCaprio s-a săturat de glumele privind viața sa amoroasă. Iubitele lui îi puteau fi fiice!
La 48 de ani, Leonardo DiCaprio nu e deloc mulțumit de viața pe care o are și a decis să o schimbe radical.

Leonardo DiCaprio, 48 de ani, a început să fie deranjat de glumele și speculațiile privind faptul că s-ar întâlni doar cu fete sub 25 de ani.

O sursă apropiată lui Leonardo DiCaprio a vorbit pentru DailyMail.com despre viața sa amoroasă a celebrului actor. Aceasta spune că vedeta s-a săturat să fie ținta glumelor și a speculațiilor continue și vrea să renunțe cât mai repede cu putință la imaginea pe care și-a creat-o, de amator de femei abia majore.

În consecință, starul din Titanic e decis să găsească femeia pe care o caută de o viață și să intre cât mai repede să intre într-o relație adevărată.

Vrea să scape de această imagine odată pentru totdeauna

„Leo este foarte singur în acest moment și nu este încântat de zvonurile care circulă, potrivit cărora el caută femei foarte tinere. E din ce în ce mai deranjat și vrea să scape de această imagine o dată pentru totdeauna. Leo vrea ceva real”, a declarat sursa.

Ani mulți, Leonardo DiCaprio a fost ținta multor glume legate de aparentul său refuz de a curta o femeie care a depășit vârsta de 25 de ani. E drept că lumea a început să vorbească după ce actorul a făcut câteva lucruri ce au atras atenția.

De ce se desparte de orice tânără care împlinește 25 de ani?

Vedeta s-a despărțit de modelul Camila Morrone la doar câteva săptămâni după ce aceasta a atins pragul de 25 de ani. Ulterior, a fost fotografiat cu o mulțime de modele tinere, inclusiv cu Victoria Lamas, în vârstă de 25 de ani, și, cel mai recent, cu Eden Polani, în vârstă de 19 ani. Asta nu e tot. La doi ani de când a jucat în Titanic, actorul care avea 24 de ani a început să se întâlnească cu supermodelul Gisele Bundchen, pe atunci în vârstă de 18 ani.

DiCaprio i-a arătat dragostea în multe feluri și toată lumea credea că sunt perechea perfectă. Dar când fotomodelul a împlinit 23 de ani, s-au despărțit. În 2005, DiCaprio s-a aruncat într-o altă poveste de dragoste de cinci ani cu supermodelul Bar Refaeli, care avea 20 de ani când au început să se vadă. Cu toate acestea, când Refaeli a împlinit 25 de ani în 2010, cei doi și-au spus adio.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre