Simona Ionescu / Redactor Șef

Lia Bugnar, omul din spatele serialului „Clanul”, despre valul de ură ce a izbit-o după despărțirea de iubit

Lia Bugnar, omul din spatele serialului „Clanul”, despre valul de ură ce a izbit-o după despărțirea de iubit
Nouă ani de iubire. Atât au trăit Lia Bugnar și Anghel Damian, dar totul s-a spart ca un balon de săpun, atunci când regizorul s-a îndrăgostit iremediabil de mai tânăra Theo Rose.

Lia Bugnar a preferat multă vreme să nu comenteze nimic despre despărțirea de Anghel Damian, chiar dacă sufletul îi era rupt în mii de bucăți. Acum, a ieșit totul la iveală. Deși pare greu de crezut, dar Lia și Anghel se înțeleg acum mai bine ca niciodată. Ceea ce nu s-a întâmplat în toți anii în care au fost împreună, a mărturisit scenarista și actrița din Clanul. În acest serial tv, ea face echipă cu regizorul și producătorul Anghel Damian. Și tot în acest film joacă și Theo Rose, iubita și mama copilului lui Anghel.

„Nu a fost un flirt”

Contrar a ceea ce ar crede unii și alții, Lia Bugnar (54 de ani) susține că a simțit că Anghel a părăsit-o doar pentru a fi cu o femeie mai tânără, pentru că niciodată nu au fost probleme de acest fel între cei doi. Deși Lia este mai mare cu 22 de ani decât Anghel Damian (32 de ani).

„Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nici o secundă nu a fost vorba de vârstă”, susține regizoarea.

În plus, ea crede că vârsta pe care o are Theo Rose ar fi un dezavantaj pentru Anghel, pentru că „ștacheta lui de înțelegere, de comunicare, e una destul de sus și nu-i ușor după aceea. Dar ne-am descurcat fiecare cum am putut, am ieșit zdraveni amândoi din chestia asta. Nici nu știu dacă vreodată ne-am înțeles mai bine decât în acest moment!”,  a declarat regizoarea mărturisirile, în podcastul „E vremea mea”.

Lia Bugnar, după despărțirea de Anghel Damian. Sursă foto: Instagram

Cel mai mult a durut-o ce a spus lumea

Și dacă despărțirea a acceptat-o, Lia Bugnar susține că s-a simțit îngrozitor când a auzit ce vorbea lumea, ce i se scria pe rețelele sociale. Erau foarte mulți oameni care o țineau sus și tare că Anghel s-a despărțit pentru că Lia e mult mai în vârstă decât ea. Iar faptul că nu a ieșit să arunce cu declarații în stânga și în dreapta, i-a făcut pe cârcotași să o încolțească și mai mult.

„Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni. Cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: <<da, pentru că este bătrână! (…) și cine mă întreba atunci, colegi, prieteni: <<ce faci Lia >>, eu ziceam direct: <<sunt praf!>> Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, s-a destăinuit aceasta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre