Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble, ghinion peste ghinion în dragoste. E singură din nou și își plânge soarta

Lidia Buble, ghinion peste ghinion în dragoste. E singură din nou și își plânge soarta
De când Răzvan Simion nu mai face parte din viața ei, Lidia Buble face eforturi disperate să-și găsească fericirea, dar ceva se întâmplă.

Nu poate nimeni să spună că Lidia Buble nu cunoaște bărbați, dar orice relație în care intră se termină rapid și prost.

Sursele spun că nici povestea de dragoste cu milionarul Horațiu Nicolau nu mai e de actualitate, iar vedeta ar fi din nou singură. Cântăreața a fost într-o vacanță în SUA, unde s-a relaxat cât a vrut, dar ar fi discutat și de ceva colaborări, însă faptul că nu are nici un bărbat pe care să se bazeze și alături de care să întemeieze familia la care visează de atât de mult timp o întristează foarte tare. Se pare că pe milionar l-ar fi deranjat faptul că Lidia se ocupă mult prea mult de carieră, iar despărțirea s-ar fi produs la finalul anului trecut.

De ce s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Beccera

În toamna lui 2021, fosta iubită a lui Răzvan Simion părea extrem de fericită la brațul actorului cubanez Harlys Beccera, cântăreața confirmând povestea de iubire.

Cei doi au fost plecați în mai multe vacanțe împreună, părea că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar vedeta chiar venise în România pentru Lidia. Dar, nici cu artistul Lidia n-a avut mai mult noroc, cei doi sfârșind prin a pune capăt relației. Deși nu a spus nimic concret, cântăreața a dat de înțeles că au ales să meargă pe drumuri diferite, principalul motiv al despărțirii fiind distanța.

Răzvan Simion rămâne marea iubire a Lidiei

Chiar dacă nu mai sunt împreună de ceva vreme, Lidia i-a uimit pe toți atunci când a mărturisit că și acum îl mai iubește pe colegul și prietenul lui Dani Oțil. „Răzvan cred că a fost marea dragoste pentru mine. Cel puțin așa am simțit eu și așa cred. N-a fost ușor, dar cred că între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Cred că aș fi ipocrită sau aș minți să spun că nu îl mai iubesc. Dar îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a afirmat artista nu cu mult timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre