Simona Ionescu / Redactor Șef

Lidia Buble și Cornel Ilie și piesa lor cu cântec care încă ridică întrebarea: Sunt iubiți?

Lidia Buble și Cornel Ilie și piesa lor cu cântec care încă ridică întrebarea: Sunt iubiți?
După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, toată lumea a fost curioasă cum își va reface viața Lidia Buble. Abia târziu s-a pus în discuție și dacă ex-ul își găsește pe cineva. Subiectul Buble și viața ei amoroasă e încă pe buzele tuturor. Teo însă a întrebat direct: au sau nu o relație, Lidia și proaspătul divorțat, Cornel Ilie de la Vunk.

În urmă cu doar câteva săptămâni, ea a fost văzută la braţul lui Costi Ioniţă, chiar când intra în casa acestuia după ce iniţial luaseră masa în oraş. Culmea, episodul a fost foarte repede uitat de toată lumea, iar lumina reflectoarelor a fost pusă pe Cornel Ilie.

Bărbatul, care a divorțat la începutul toamnei, după o relație de cinci ani și doi copii, a colaborat cu Lidia Buble pentru piesa „Du-te, Vino”, care a înregistrat un succes fulminant. Iar videoclipul însă, în care Ilie și Buble sunt actorii principali, e grăitor. Ipostazele foarte tandre dintre ei au dat naştere speculaţiilor.

Ce spune Lidia Buble despre relaţia cu Cornel Ilie

Întrebată direct în cadrul emisiunii Teo Show (Kanal D) dacă este împreună cu liderul trupei Vunk, Lidia Buble a infirmat: „Niște artiști compleți trebuie să fie neapărat și niște actori foarte buni. Noi am jucat foarte bine. Am avut o chimie foarte faină pe set, asta și pentru că suntem amândoi Gemeni. Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat.

Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem Gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus artista care s-a despărţit de Răzvan Simion după o relaţie de 5 ani, după ce la începutul relației, l-a determinat să divorțeze de soția sa.

Cornel Ilie a fost evaziv

La rândul său, tot la Teo Show, Cornel Ilie a trebuit să răspundă întrebării cu privire la relaţia pe care ar avea-o cu Lidia Buble, scrie evz.ro.

Spre deosebire de artistă, el n-a oferit un răspus clar, dând astfel undă verde scenariilor despre legătura lor. „Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a spus artistul.

Când a fost întrebat ce le spune curioșilor, el s-a mulţumit doar să completeze că „le dă cu seen”: „O știți p-aia cu «Le dau cu seen»?” Faza cu „le dă seen” vine la puţin timp după ce Cornel Ilie încercase să îngroape acest subiect infirmând că are o relaţie cu Lidia Buble.

„Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!”, declarase iniţial cântăreţul, când a mai fost întrebat de presă. Acum nu a mai fost atât de ferm. Oare de ce?

Sursa foto: Instagram

Devine tot mai evident că tot scandalul Bianca – Bodi a fost o făcătură. Vreți detalii?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre