Simona Ionescu / Redactor Șef

Livia, fosta nevastă a lui Bordea spune de ce l-a lăsat pe comediant pentru Spike. Declarații în premieră: „Bună! Aici zdreanța!”

Livia, fosta nevastă a lui Bordea spune de ce l-a lăsat pe comediant pentru Spike. Declarații în premieră: „Bună! Aici zdreanța!”
După un an de la divorț, Livia, fosta nevastă a lui Cătălin Bordea a ieșit să spună tot adevărul despre cei 11 ani petrecuți alături de comediant. Reacția femeii nu o să-i fie deloc pe plac artistului.

Sătulă să fie făcută „zdreanță” de cei care nu o cunosc, Livia, fosta nevastă a lui Cătălin Bordea a făcut lumina în cazul despărțirii celor doi.

Până acum, fosta soție a lui Cătălin Bordea a preferat să stea liniștită și să-și vadă de relația cu Spike. Pentru că a fost jignită tot timpul, Livia spune acum tot ce a dat în  spatele deciziei de a se despărți de unul dintre cei mai buni stand-up-eri ai României.

Bruneta a povestit tot ce s-a întâmplat din 2012  și până acum, mărturisind că timp de 11 ani s-a ocupat doar de viața soțului. A fost implicată 100% în viața profesională a lui Bordea și cea mai devotată nevastă, spune Livia.

Livia: „Bună, aici zdreanța, gunoiul, parașuta și alte apelative care mi-au mai fost aruncate”

Livia spune că în toată această perioadă de 11 ani nu a fost decât o femeie singură care aștepta să primească sprijin din partea persoanei iubite. Ajutor care n-a venit însă niciodată, pentru că soțul era mult prea ocupat cu problemele personale.

„Bună, aici zdreanța, gunoiul, parașuta și alte apelative care mi-au mai fost aruncate. Am să fac această poveste, apoi nu voi mai spune nimic. De ce acum? Pentru că mă gândeam că se va termina și nu va căpăta aceste proporții.

Am ales să tac, dar nu mai trăim în epoca aia și cumva trebuie să ajung și eu în 2024. Ne cunoaștem din 2012 când nu aveam amândoi de nici unele. Eu stăteam cu chirie în Militari, el în Drumul Taberei. El avea potențial și eu cred, speranță de muncă”, și-a început aceasta povestea.

„Eu răspundeam la telefon, luam rezervări, făceam afișele, curățenie, absolut totul, și acasă la fel…”

După ce s-au cunoscut Livia și-a dat demisia de la locul de muncă și a început să se ocupe de bucking pentru Cătălin Bordea.

„Apoi s-au mutat în altă parte doar cu partea de show-uri și aveau nevoie de cineva să se ocupe acolo.

Am zis să fie eu omul acela, pentru că mă tot ocupasem de show-uri. Am făcut totul în afară de a mă urca pe scenă. Eu răspundeam la telefon, luam rezervări, făceam afișele, curățenie, absolut totul, și acasă la fel… încercam să mă descurc singură, pe cât posibil…”, spune bruneta.

Băieții au simțit nevoia la un moment dat să aibă ceva al lor și așa s-a ajuns la clubul „nostru, pe atunci”, The full.

„Am găsit un spațiu pe Victoriei, care era dărămat și s-a transformat în ce vedeți astăzi. Am căutat oameni, am făcut curățenie, am dus oamenii la mese, ședințe peste ședințe, ne-am chinuit mult să facem un loc bun și cred că într-un final, am reușit.

În 2018 s-a deschis The full, merge în continuare fără echipa inițială. Apoi, eu m-am angajat la Tom și cam ăsta e parcursul meu profeional”, mărturisește fosta soție a lui Bordea.

„Acela a fost începutul sfârșitului”

Livia spune că se învățase să facă totul singură, gândind că probabil așa e normal ca Bordea să-și vadă de spectacolele lui. „Iar eu să fac restul… să iau hotărâri, să țin legătura cu toată lumea, să încerc să-i țin prietenii aproape, să-i fac viața ușoară din toate punctele de vedere.

Nu cred că a avut vreo grijă până în 2023”, s-a destăinuit Livia.

Începutul sfârșitului a venit în momentul în care tânăra a obosit și a început să aibă mari probleme de sănătate.

„Veștile de la medici nu erau deloc bune… moment în care am avut un șoc care m-a transformat destul de tare și m-a îndepărtat foarte mult de el.

Acela a fost începutul sfârșitului… e vorba de atacuri cerebrale, cancer…  nici în momentul acela nu am primit suportul emoțional de care aveam nevoie, problemele lui erau mult mai importante decât ceea ce aș fi putut eu să am. Când am fost la oftamologie și mi-a spus că am ochii buni, m-am bucurat”, s-a destăinuit Livia.

În vara lui 2022 au vorbit prima dată despre despărțire

În decursul relației, Livia spune că a tot tras semnale de alarmă că ar avea nevoie de un om pe care să se poată baza. Plângea pe banda pe care alerga, prin parc, pe preș în baie, iar atacurile de panică începuseră să fie tot mai frecvente.

„Am cerut ajutorul, poate nu în fiecare zi, dar am făcut-o, spunând că am nevoie de un om pe care să mă pot baza”, spune Livia.

Prima dată când au vorbit despre despărțire a fost în vara lui 2022, iar în toamna acelui an a plecat de acasă pentru trei luni. „El începuse deja terapie, dar el tot nu înțelegea. Și nu e vina terapeutului. Trebuie să fii și dispus să vezi în tine”, a mai zis Livia.

„Am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul”

În acea perioadă, bruneta a trecut printr-un moment cumplit, când a fost la un pas să-și piardă viața: un accident groaznic, când tramvaiul a intrat în mașina ei.

„Am crezut că am murit în timp ce mă împingea tramvaiul. Și nu simțeam decât ușurare că se termină tot și că nu mai trebuie să mai fiu aici.

E momentul perfect să se termine și felul perfect în care se termină. Nu-mi doream decât asta, dar nu a fost să fie atunci”, susține Livia vizibil tristă.

Atunci a realizat că viața ei va trebui să se schimbe radical. Cu toate astea, s-a reîntors acasă pentru puțin timp, perioadă în care au existat foarte multe discuții între ea și Bordea. Discuțiile s-au terminat însă în mai 2023, când s-a decis despărțirea definitivă.

„Nu mă puteam despărți de locul ăla. M-am pus pe covor, am început să plâng”

„A doua zi ne-am întâlnit la o masă să vedem cum rezolvăm problema. Moment în care am rămas uimită să mi se spună că după atâția ani îmi plătește el chiria pe un an și îmi rămâne mașina pe care eu mi-o dorisem foarte mult.

Asta e tot cu ce plec eu din ultimii 11 ani. Și nu era vorba despre bani, doar despre conștientizarea faptului că am fost acolo atâta amar de vreme și cu atâta amar de efort”, a spus Livia.

Livia a acceptat toate condițiile comediantului pentru că și-a dorit ca totul să se termine cât mai repede. Și-a căutat un apartament în care să se mute, și-a strâns lucrurile într-o săptămână și s-a mutat.

„Ultima dată când am fost în apartament a fost unul dintre cele mai grele momente din viața mea. Nu mă puteam despărți de locul ăla. M-am pus pe covor, am început să plâng și mă miram că nu pot plânge mai tare. Am plecat cu hainele și niște cărți. N-am luat bucătăria, deși era plătită de ai mei”, și-a amintit aceasta.

Livia: „Am fost pozată, jignită, se vorbea foarte rău despre mine, zeflemitor, fără pic de compasiune”

APentru Livia a urmat o perioadă cruntă, în care, având probleme de sănătate, era obligată să meargă mereu la urgență pentru a i se administra antibiotice.

„Timp în care am fost pozată, jignită, se vorbea foarte rău despre mine, zeflemitor, fără pic de compasiune. Și eu treceam printr-un divorț, și eu trebui să o iau de la capăt cu tot și nu e ușor”, a declarat Livia.

A rupt legătura cu toți cei pe care i-a cunoscut în cei 11 ani, a rămas doar cu prietenii vechi. Una dintre „prieteniile forțate” a fost cu Paul (artistul Spike, fostul prieten al lui Bordea).

„Ne știam din 2014 și el trecuse printr-o depresie urâtă și am încercat să-l ajut, trimițându-l pe Cătălin să iasă mereu cu el, să-l scoată la suc, să mergem la film, să-l scoată din acea stare”, a povestit Livia.

„În iunie am semnat actele, în august Cătălin avea pe cineva, iar pozele cu mine și cu Paul au fost făcute în septembrie”

Cei doi prieteni se îndepărtaseră, nu se sunau zilnic, iar când „Paul a avut nevoie de mai mult suflet și Cătălin nu a putut să-i dea”, relația s-a rupt definitiv. „În iunie am semnat actele de divorț, în august Cătălin era cu cineva, iar pozele cu mine și Paul au fost făcute pe 5 septembrie. Pe 6 septembrie am primit un mesaj în care mi se spunea să duc mașina înapoi, altfel voi fi acuzată de furt. Am spălat-o și am dus-o. Am aflat de curând că păstrează numerele mele pe mașină. Am început povestea cu Paul și uite-ne aici”, a mai spus Livia.

„Nu e vorba de bani, ci să fii tratat ca o ființă umană, nu ca o unealtă de care te-ai folosit…”

Fosta soție a lui Bordea are și o rugăminte pentru toți cei care i-au stricat imaginea fără să știe adevărul. „Eu sunt o fată foarte simplă, muncesc de la 18 ani, nu m-au interesat banii nimănui. Dacă eram omul de care se vorbește, aș fi mers prin tribunal, probabil, aș fi făcut scandal. (…)

Case, mașini, bani, business-uri, toate la care au am muncit. Nu e vorba de bani, ci să fii tratat ca o ființă umană, nu ca o unealtă de care te-ai folosit și în momentul în care nu-ți mai servește, sau se strică sau renunță, o arunci. (…)

Nu mă așteptam la așa ceva, îmi pare rău. Rugămintea mea este să încetăm să mai vorbim despre oameni ca și când îi cunoaștem. (…) Nu sar din om în om, am avut cred trei relații serioase în viața mea. Nu am primit niciodată nimic din ce nu mi s-a cuvenit. Mulțumesc, îmi pare rău, sper să fie bine”, a fost mesajul Liviei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre