Simona Ionescu / Redactor Șef

Marian Drăgulescu, un romantic incurabil! A cerut-o de nevastă în cel mai inedit mod

Marian Drăgulescu, un romantic incurabil! A cerut-o de nevastă în cel mai inedit mod
Vara lui 2024 se anunță interesantă pe plan monden. Cupluri apar și se destramă, dar și nunțile se țin lanț. O viitoare mireasă tocmai a avut parte de cele mai tari senzații din viața ei, fiind cerută în căsătorie la mare înălțime.

Se anunță nunta anului în gimnastică, după ce Marian Drăgulescu a cerut-o de soție la mare înălțime pe Simona, iubita lui de câțiva ani. Ceva l-a făcut să se răzgândească, deoarece marele sportiv spunea că nu vrea să se mai căsătorească niciodată după ce a trecut prin două căsnicii eșuate și după ce, la ambele divorțuri, a ajuns pe prima pagină a ziarelor.

Marian Drăgulescu trăiește, de câțiva ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de Simona (Instagram)

Fantomele uneia din fostele relații putem spune că îl urmăresc și acum. Prima soție, care e și mama copiilor sportivului, a decis să devină creatoare de conținut pe celebrul portal de adulți OnlyFans, o situație deloc confortabilă pentru multiplul campion și familia sa.

Mama copiilor e creatoare de conținut pe Onlyfans

Marian Drăgulescu este o legendă a sportului românesc și multiplu campion la gimnastică.  Este cel mai medaliat gimnast român din toate timpurile la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale și Europene. Viața lui nu a stat mereu pe roze, ba a fost și cu scandal.

Gimnastul Marian Drăgulescu nu prea a avut noroc în dragoste până acum, iar căsniciile sale s-au încheiat cu scandal. Fostul gimnast, care acum este antrenor, a fost căsătorit prima dată cu Larisa Drăgulescu. Împreună au doi copii, o fată și un băiat. Căsnicia lor s-a terminat cu un scandal monstru, ba chiar el a și lovit-o pe aceasta. În prezent, focoasa Larisa activează pe OnlyFans. 

Larisa, prima soție a gimnastului Marian Drăgulescu și mama celor doi copii ai lui, este în prezent activă pe OnlyFans (Instagram)

În anul 2019, Marian Drăgulescu a divorțat de Corina, a doua soție, cea alături de care a participat la show-ul „Asia Express”. Înainte de asta, fostul gimnast a ajuns chiar și la terapie de cuplu cu Corina, în speranța că își vor salva mariajul, însă fără succes. El spunea că vina pentru că relația nu a mers îi aparține Corinei, pentru că era perfecționistă, iar de aici începeau scandalurile între ei.

Se anunță nunta anului în gimnastică

De câțiva ani, Marian Drăgulescu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Simona, cea care i-a devenit și parteneră la academia sa de gimnastică. Fostul gimnast spunea, după cele două mariaje eșuate, că nu mai vrea o nouă nuntă. Se pare însă că Simona l-a făcut să se răzgândească. El a cerut-o de soție pe iubita sa, Simona, în weekend, în timp ce se aflau în vacanță în Turcia și zburau cu balonul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marian Dragulescu (@mariandragulescu)

Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță în Cappadocia, iar cererea în căsătorie a venit la înălțime, într-un balon cu aer cald, alături de mai mulți turiști care, au fost deopotrivă surprinși și emoționați de gestul bărbatului, astfel că i-au aplaudat pe viitorii miri.

Imaginile emoționante au fost publicate pe Instagram de către cei doi, fiind apoi felicitați de Cătălina Ponor și Larisa Iordache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre