Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Dragnea nu se mai poate ridica din pat. „Am contramandat totul. Întâlniri, prezențe în studiouri de televiziune, până și cele mai mici discuții”

Liviu Dragnea nu se mai poate ridica din pat. „Am contramandat totul. Întâlniri, prezențe în studiouri de televiziune, până și cele mai mici discuții”
Închisoarea, problemele de sănătate, dar și despărțirea de Irina Tănase l-au dat peste cap definitiv pe Liviu Dragnea.

Fostul politician de succes Liviu Dragnea trece prin momente cumplite. Acesta are probleme mari de sănătate.

Liviu Dragnea nu se mai poate ridica din pat. „Am contramandat totul. Întâlniri, prezențe în studiouri de televiziune, până și cele mai mici discuții”

Liderul Alianței pentru Patrie, Liviu Dragnea e foarte bolnav de câteva zile. Acesta nu se mai poate ridica din pat, iar medicii fac tot ce pot pentru a-l aduce pe calea cea bună. Vestea a fost dată de prietenul lui, Codrin Ștefănescu. Acesta a afirmat că nimeni nu știe de la ce s-a pornit totul, dar se pare că Dragnea suferă acum de aprindere la plămâni, cauzată de o răceală puternică.

„Nu știm exact de la ce a început totul. Am avut săptămâna trecută o serie de întâlniri cu colegi din diverse regiuni. Altfel spus, a fost o perioadă foarte plină în care Liviu Dragnea a fost alături de noi.

Însă cândva, pe parcurs, a răcit foarte tare. Medicul spune că are o aprindere la plămâni. De fapt, la un singur plămân, dar nu știu exact să vă spun diagnosticul, fiindcă nu mă pricep la treburile acestea medicale”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru Impact.

„Până și eu nu m-am putut feri de un guturai sau ce-o fi fost. Vreo două zile m-a pus la pat un virus tâmpit”

Codrin Ștefănescu a menționat că pentru început toată lumea s-a gândit că ar putea fi vorba de coronavirus, dar se pare că această nenorocire l-a ocolit. Chiar și așa, pentru Dragnea că se simte foarte rău, au fost oprite toate întâlnirile pe care fostul politician urma să le aibă. Codrin a mărturisit că și el a fost bolnav, ba chiar a stat la pat două zile.

„Am contramandat totul. Întâlniri, prezențe în studiouri de televiziune, până și cele mai mici discuții. Liviu trebuie să stea la pat, are temperatură, uneori trece și de 39 de grade, și se luptă cu boala. Plus tratamentul cu antibiotic. Cred că are o sensibilitate la plămâni. Cine știe de la ce-o fi pornit totul?! (…)

Și vremea asta, de început de martie, cu temperaturile astea ce au scăzut brusc, poate avea și ea rolul ei. Nu știu ce să zic. Până și eu nu m-am putut feri de un guturai sau ce-o fi fost. Vreo două zile m-a pus la pat un virus tâmpit, apoi am dus-o pe picioare, alte încă câteva zile. Mai un pumn de vitamina C, mai o țuică fiartă. Uite așa, ușor, ușor, am scos-o la capăt!”, a declarat prietenul lui Liviu Dragnea.

Sursă foto: G4media

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre