Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Guță a ajuns de la extaz la agonie. Prin ce dramă trece acum manelistul

Liviu Guță a ajuns de la extaz la agonie. Prin ce dramă trece acum manelistul
Se vede treaba că Liviu Guță nu are deloc noroc în dragoste. Ce s-a întâmplat acum în viața manelistului?

Toată lumea se aștepta ca Liviu Guță să fie fericit, însă manelistul trece prin momente grele. Artistul a făcut anunțul dureros.

Liviu Guță a trecut de la extaz la agonie. Prin ce dramă trece acum manelistul

Viața a luat o întorsătură total neașteptată pentru Liviu Guță. Dacă acum un an și trei luni a fost în culmea fericirii, pentru că s-a căsătorit, acum trece prin momente cumplite, pentru că divorțează.

Din nefericire pentru el, este al doilea divorț în ultimii ani. În 2019, acesta a anunțat că se desparte de prima soție și mama copiilor săi, Giulia. După doar trei luni, același Liviu Guță s-a căsătorit cu femeia care-i furase inima, Roxana. Deși prietenii l-au avertizat că este mult prea devreme pentru a face pasul cel mare.

Acum cei doi au hotărât să meargă pe drumuri diferite, iar divorțul se va pronunța la notar. . „Știi cum e, aici am cunoscut-o, aici divorțez. Așa e soarta! Dumnezeu le rânduiește pe toate”, a spus Liviu la emisiunea lui Teo.

„Venim din lumi diferite”

Care să fie motivul divorțului? Artistul a menționat că el și Roxana au ajuns la concluzia că fac parte din lumi diferite. În plus, Liviu crede că fosta sa parteneră a fost tot timpul geloasă pe copiii săi. „Mă repet, venim din lumi diferite.

Eu sunt artist și primesc multe mesaje frumoase din partea femeilor și a fost foarte greu pentru ea”, a mărturisit Liviu Guță. La scurt timp după ce a cunoscut-o, acesta a recunoscut că s-a mutat în locuința acesteia, la Cluj, dar nu regretă pasul făcut. În acest moment, Liviu Guță locuiește la Brașov, însă în scurt timp își va închiria un apartament la București.

 

Fiul unui actor iubit de români a împlinit 53 de ani. Ștefan Bănică și Virgil Ianțu sărbătoresc cu el

 

 

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre