Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Teodorescu rupe tăcerea. Comportamentul lui Marius Moga lasă de dorit. „Când îți iei puterea înapoi, se cam strică combinația”

Liviu Teodorescu rupe tăcerea. Comportamentul lui Marius Moga lasă de dorit. „Când îți iei puterea înapoi, se cam strică combinația”
Vocea extraordinară cu care a fost înzestrat de Dumnezeu l-a făcut pe Liviu Teodorescu să ajungă în inimile românilor.

A devenit cunoscut publicului din România după ce a participat la un concurs televizat și a arătat iubitorilor de frumos cine este cu adevărat după ce a jucat în serialul „Pariu cu viața”. Descoperit de compozitorul Marius Moga, cei doi au colaborat o bună bucată de vreme, dar la un moment dat au decis să meargă pe drumuri diferite.

Cârcotașii și-au dat cu părere de multe ori în legătură cu motivul despărțirii, însă nimeni nu a știut până acum adevărul 100%. Invitat recent într-un podcast, Liviu Teodorescu a explicat de ce s-a certat cu Marius Moga și a decis să rupă colaborarea.

De ce s-au despărțit Marius Moga și Liviu Teodorescu

„Îți creează nevoia de a avea aprobarea lui”

Chiar dacă întotdeauna i-a apreciat calitățile, Liviu Teodorescu spune că e greu de colaborat cu Marius Moga, pentru că are obiceiul de a se impune mult prea mult în relația cu artiștii. Lucru de care s-a lovit la un moment dat, spune artistul, și Adda care, de asemenea, a fost supărată pe el.

„Da, am fost, acum nu mai sunt așa…dar am fost supărat rău, dar cred că toți care am trecut pe acolo, într-o măsură ne-am supărat cu Moga. Moga este genial, asta e clar, dar când lucrezi cu el, se face așa indispensabil în procesul tău de creație, încât lucrând de câteva ori cu el, la un moment dat nu mai poți, pentru că îți creează nevoia de a avea aprobarea lui.

„A devenit frustrant să am nevoie de aprobarea lui și în momentul ăla am decis să mă separ”

Când ești la început, tânăr, artist necopt și nimerești un colos de genul ăsta…genial, te copleșește. După care când tu încerci să îți iei puterea și să îți asumi deciziile pe parte de creație, de muzică, când se întâmplă asta și îți iei puterea înapoi, se cam strică combinația.

Marius și Liviu, în perioada în care făceau o echipă bună

Pentru că nu îți mai convine că ai nevoie de aprobarea lui, devine frustrant pentru tine, descriu ce mi s-a întâmplat mie. A devenit frustrant să am nevoie de aprobarea lui și în momentul ăla am decis să mă separ.

„La un moment dat, simțeam că îmi spune ce să fac”

Da, e primul om cu care am deschis drumul ăsta, și Adda a fost supărată pe Marius Moga. Oricum, la un moment dat simțeam că îmi spune ce să fac, dar oamenii reacționau la ce făceam eu, de ce să fac ce zici tu? El zicea nu e bine”, a mai adăugat Liviu Teodorescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre