Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu e disperat. Oferă o recompensă uriașă pentru un obiect

Liviu Vârciu e disperat. Oferă o recompensă uriașă pentru un obiect
Fără să-și dea seama, Liviu Vârciu s-a trezit fără un obiect important și ar face orice ca să intre din nou în posesia acestuia.

Liviu Vârciu a făcut un apel disperat pe rețelele de socializare. Vedeta spune că nu se uită la bani.

Liviu Vârciu e disperat și le-a adresat rugăminți fierbinți vecinilor de cartier. Prezentatorul oferă recompensă uriașă

Situație grea pentru Liviu Vârciu care și-a pierdut camera de filmat în timp ce mergea acasă. El spune că a făcut niște filmări recente cu Mihai Leu și are mare nevoie de ele, de aceea îl roagă pe cel care a găsit-o să o păstreze, dar să-i înapoieze cardul.

„Te cinstesc regește”

„Dragi prieteni și vecini din Greenfield, știu că erați cu mașina în spatele meu când am pierdut această cameră. Aveam una aici și mi-a căzut, am pierdut-o chiar la intrarea în cartier, în pădure. Ai găsit-o?

Felicitări! E camera ta, ți-o fac cadou, doar că am nevoie de card, că am niște filmări cu Mihai Leu. Am făcut o emisiune și am toate filmările pe ea. Adu-mi camera și te cinstesc regește. Vă rog eu frumos, fiți oameni și aduceți camera! Fii mă om! Ți-o cumpăr eu nouă, adu-mi filmările, te rog!”, au fost cuvintele lui Liviu pe contul său de socializare.

A ajuns de urgență cu câinele la spital

Nu cu mult timp în urmă, el s-a trezit că micuțul său patruped, pe care îl adoră, s-a umplut de căpușe și a fost obligat să meargă de urgență cu el la spital. Acesta este motivul pentru care prezentatorul trage un semnal de alarmă.  „Dragilor aveți grijă cu căpușele. Deci nu se poate așa ceva. Nu se poate.

Să vă explic. Am venit cu cățelul meu la o clinică, se simțea rău azi. (…) Eu i-am pus în fiecare lună totul pentru a ține departe căpușele. Aveți grijă cu cățeii în luna asta. Nu pot să cred. Eu am pățit-o cu toți. Deci am un calendar ca să nu uit. Le pun mereu și am mereu grijă. Să vedeți ce le fac. (…) Mi-a dat vestea aia proastă. (…)”, a spus Vârciu pe Instagram.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre