Simona Ionescu / Redactor Șef

Liviu Vârciu s-a transformat total din cauza bolii. Nici un doctor nu-i găsește leacul

Liviu Vârciu s-a transformat total din cauza bolii. Nici un doctor nu-i găsește leacul
Liviu Vârciu e cu nervii la pământ. A scăpat de coronavirus, dar nu se simte bine deloc.

Anul trecut, coronavirusul l-a distrus și a rămas și acum cu sechele grave. Nu poate scăpa acum de altă belea.

Liviu Vârciu s-a transformat total din cauza bolii. Nici un doctor nu-i găsește leacul

Cu puțin timp în urmă, Liviu Vârciu a făcut un film pe care l-a postat pe contul său de socializare. Artistul s-a dus din nou la spital, pentru că îi era foarte rău. A fost din nou testat PCR, a ieșit negativ, însă problemele nu-i dau pace. Vedeta a contactat o răceală îngrozitoare și nimic nu-i face bine.

A luat toate medicamentele pentru răceală, ba chiar a făcut și băi fierbinți în jacuzzi cu sare grunjoasă, dar totul a fost în zadar. De parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Liviu a spus că a rămas și fără miros. Prezentatorul a tras un semnal de alarmă și le-a spus urmăritorilor săi să fie extrem de atenți cu sănătatea, pentru că ne aflăm în plină pandemie.

„Dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus

“ Am cumpărat toată sarea de murături și mi-am pus-o în cadă. Dacă nici așa nu mă fac bine! (…) Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, nu are nicio legătură, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu’ răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Probleme mari din cauza coronavirusului

După ce s-a vindecat de coronavirus, Liviu spune că și-a făcut toate analizele, dar acesta nu au arătat deloc bine. „Toate analizele pe care le-am făcut înainte de COVID-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a povestit Liviu Vârciu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre