Simona Ionescu / Redactor Șef

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu e negru de supărare. Bărbatul tună, fulgeră și amenință

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu e negru de supărare. Bărbatul tună, fulgeră și amenință
După ce s-a despărțit de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu a tot sperat că-l va găsi pe bărbatul vieții. După mai multe relații eșuate, i-a ieșit norocul în cale.

Când s-a așteptat cel mai puțin, Adriana Bahmuțeanu l-a cunoscut pe George Restivan, un afacerist american care a lăsat California și s-a mutat în România pentru că o adoră.

George și-a luat și băiatul cu el, iar acum cei trei fac o familie frumoasă. În curând, va avea loc și nunta, iar cei doi au ales data și au arvunit chiar și lăutarii. Până aici, toate bune și frumoase, numai că afaceristul spune că s-a săturat ca multă lume să îi poarte ghinion și fac tot ce pot ca să-l despartă de iubirea lui. George s-a enervat și le-a spus acestor cârcotași că orice ar face, el își va duce planul la îndeplinire.

„Nunta va fi la vară, în iunie o facem”

„Este o jumătate din lume care încearcă să ne despartă, și o altă jumătate care ne e alături! Ei, îi anunț pe cei care vor să mă despartă de Adriana și tot bagă strâmbe că eu o iubesc în continuare. Orice ar zice ei, eu tot mă însor cu ea.  Va fi la vară, în iunie o facem. Nu știu încă data exactă, cred că pe 30 iunie, sau mai devreme. Vedem, cert este că va fi în iunie!” , a mai spus George Restivan pentru Click.

Cine vor fi nașii

Pentru un asemenea eveniment, au fost aleși și nași pe măsură. E vorba de o un cuplu bogat, stabilit în SUA, a căror avere e estimată la 65 milioane de dolari. Anamaria și Adrian Ghilă au câteva spălătorii auto ecologice și investiții imobiliare, nu doar în California, ci și în România. S-au găsit și lăutarii pentru nuntă, e vorba de de taraful Viorel Bogățeanu.

George s-a săturat să tot fie atacat

Iubitul Adrianei s-a enervat cumplit și când a văzut că tot trecutul său a ieșit la iveală. S-a vorbit chiar de și o tânără care, în urma testului de paternitare, s-a dovedit că e fiica lui dintr-o aventură din tinerețe.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre