Simona Ionescu / Redactor Șef

Logodnicul Anei Baniciu, un adevărat Don Juan. Ce frumuseți i-au trecut prin mână

Logodnicul Anei Baniciu, un adevărat Don Juan. Ce frumuseți i-au trecut prin mână
Ana Baniciu și Edy Kovacs au devenit de curând logodnici și în curând se va juca la nuntă. Au început poveștile despre Edy, că nu a fost tocmai ușă de biserică, iubindu-se cu mai multe vedete din showbiz.

După un an de relație, Ana Baniciu a primit inelul de logodnă de la iubitul său, Edy Kovacs. Iar fanii cântăreței au început să-și amintească cu ce vedete s-a mai iubit Edy.

Logodnicul Anei Baniciu, un adevărat Don Juan. Ce frumuseți i-au trecut prin mână

Pentru Ana Baniciu, ziua de 21 septembrie va rămâne una cu totul și cu totul specială, pentru că a primit inelul de logodnă. Fiica celebrului cântăreț Mircea Baniciu a fost atât de fericită, încât a postat imediat fotografia cu bijuteria pe contul său de socializare, dar și câteva gânduri de suflet.

„Tot ce îmi doresc acum este fericire”

”Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viață mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită! Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm.

Să creștem împreună, și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer va zic!”, a notat Ana Baniciu pe conturile ei de socializare.

Edy a ticluit bine momentul cererii în căsătorie, așa că a așteptat să plece cu iubita sa la Positano, pe Coasta Amalfitana. În acel loc feeric, i-a adresat Anei marea întrebare, iar răspunsul a fost pe măsură.

Cu ce se ocupă logodnicul Anei

Viitorul soț al Anei Baniciu este un afacerist de succes, care deține alături de familia sa mai multe restaurante în Oradea, București, dar și pe litoral. Pe de altă parte, sursele presei spun că acesta a fost și un adevărat Don Juan, iar prin patul său a trecut multe frumuseți autohtone. Se spune că a avut o legătură atât cu Daniela Crudu, cât și cu Marinela Avădani, Raluca Lungu. Sursele mai spun că ultima sa iubită a fost nepoata lui Petre Roman, Calina Roman.

Asta nu înseamnă nimic, ține de trecut, iar acum Edy este fericit cu Ana și își fac planuri de nuntă. Mircea Baniciu îl place și, așa cum a spus, este fericită când o vede pe fata lui fericită.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre