Simona Ionescu / Redactor Șef

Lora, din nou în cărți la Pro Tv. Pentru ce emisiune a semnat

Lora, din nou în cărți la Pro Tv. Pentru ce emisiune a semnat
Cântăreața Lora este extrem de fericită, căci va putea fi văzută din nou în postura de prezentatoare TV. Anunțul a fost făcut astăzi, în direct, chiar la emisiunea pe care aceasta o va prezenta.

Începând de luni, cântăreața Lora va putea fi văzută din nou, în postura de prezentatoare TV, la emisiunea “Vorbește lumea”, ale carei gazde sunt acum Cove și Adela Popescu. Anunțul a fost făcut astăzi chiar la emisiune, spre bucuria vedetei care a mai prezentat și în urmă cu 2 ani alături de Cove, pe vremea când Adela Popescu era însărcinată cu cel de-al doilea copil. 

Vestea bună este că nu va mai trebui să se adapteze de data aceasta, căci este deja obișnuită cu platoul de filmare. În urmă cu doi ani, Adela Popescu preda ștafeta, bucuroasă că va fi mămică pentru a doua oară, transmițându-i și un mesaj cântăreței: “Scumpa mea, te pup, mă bucur că ești alături de el. Ești minunată, dar ai grijă cu individul. O să-ți facă complimente, dar nu știi ce-i poate pielea. Când te supără, îi furi sandvișul. Nu există răzbunare mai mare”, spunea Adela la vremea aceea. 

Adela Popescu, însărcinată din nou. Ea și Radu Vâlcan așteaptă al treilea copil 

Astăzi, în aceeași zi în care s-a anunțat că Lora vă prezenta “Vorbește lumea” alături de Cove, Adela a dat și vestea cea mare, în direct. Vedeta a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil: “„Bucurie mare! Prietenii s-au gândit la cheltuieli, soțul la o mașină mai mare. Ne-am dat seama că 5 bilete de avion costă… Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”. 

Vestea cea mare vine după ce ultima declarație făcută de mama lui Radu Vâlcan a stârnit un val de reacții în mediul online. De sărbătorile de iarnă, ea a transmis un mesaj pentru Adela și pentru soțul ei, în care a spus faptul că familia se va mări și, în curând, va avea cinci membri: “Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniște și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce v-a dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka”, a fost mesajul soacrei Adelei, care a pus internauții pe gânduri. 

Ce dietă ține Andreea Marin după sărbători. Vedeta s-a pus pe slăbit

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre