Simona Ionescu / Redactor Șef

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit! Și-au schimbat viața în doar 10 minute, cu un ‘Da’ plin de emoție

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit! Și-au schimbat viața în doar 10 minute, cu un ‘Da’ plin de emoție
După multiple amânări pe care le-au pus pe seama pandemiei și a războiului din Ucraina, Lora, în vârstă de 42 de ani, și-a unit destinele cu Ionuț Ghenu astăzi, într-o zi însorită de toamnă.

Căsătoria artistei, discretă și intimă, a avut loc puțin după prânz, iar Lora a ales să poarte o rochie roz pal, simplă și elegantă, de lungime medie, accesorizată cu un buchet alb de flori și un zâmbet radiant. Părul prins lejer pe laterale, îi completa look-ul relaxat și natural.

Mirele, Ionuț Ghenu, a purtat un costum gri, păstrând o eleganță clasică.

Lora: Mă căsătoresc cu iubirea vieții mele

Cu o seară înainte de marele moment, Lora a postat un clip pe rețelele de socializare, în care își exprima entuziasmul și emoția: „Realizez acum că mâine cineva îmi va tăia buletinul chiar în fața mea. De mâine voi fi căsătorită cu iubirea vieții mele. Mâine e starea civilă. O, Doamne, sunt atât de fericită!”. În descriere, artista a scris cu nostalgie: „Ultima zi când sunt Laura Petrescu!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LORA (@loraofficial)

Totul a durat doar 10 minute

Copleșită de emoții și conștientă de semnificația momentului, Lora a spus „da” puțin după ora 13:00, într-o ceremonie care a durat doar 10 minute, dar care i-a schimbat viața. A sărbătorit momentul cu șampanie, alături de soț și de cei prezenți în fața Primăriei, marcând astfel prima sa experiență în rolul de soție.

Lora și Ionuț se iubesc de 9 ani

Nunta religioasă și petrecerea aferentă vor avea loc pe 5 octombrie. La eveniment sunt așteptați peste 300 de invitați, după cum a declarat artista pentru Antena Stars. Astfel că, după 9 ani de relație artista și partenerul ei vor deveni soț și soție, atât în acte cât și în fața lui Dumnezeu.

Lora și Ionuț Ghenu alcătuiesc unul dintre cuplurile longevive din showbiz

„Eu nu voi cânta (n. la nunta sa), dar îmi vor cânta oamenii pe care îi iubesc și îi respect și care au putut să fie prezenți. Sper să ne ajungă timpul”, a spus Lora pentru Spynews.ro. „Nu mă vede în rochia de mireasă, nu vreau să mă vadă, nu de superstiție, ci de plăcere fac asta. Nu vreau să mă vadă”, a mai zis cântăreața.
În prezent cei doi se concentrează și pe construcția unei case și au declarat că luna de miere va avea loc abia anul viitor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri