Simona Ionescu / Redactor Șef

Loredana Chivu, în ipostaze jenante. Internauții au făcut-o de râs

Loredana Chivu, în ipostaze jenante. Internauții au făcut-o de râs
Încearcă din răsputeri să-și păstreze imaginea de femeie fatală, dar Loredana Chivu face din ce în ce mai multe greșeli. Ce s-a întâmplat cu blonda.

Doar ea știe pe cine a vrut să impresioneze acum, însă nu i-a ieșit. Loredana Chivu a fost luată la mișto de internauți.

Loredana Chivu, în ipostaze jenante. Internauții au făcut-o de râs

După ce a postat mai multe fotografii cu ea în costum de baie, internauții au sărit cu tot felul de comentarii care nu-i fac deloc cinste Loredanei Chivu. Ce-i drept, costumul de baie minuscul cu care blonda s-a pozat la piscină reușea să sucească mințile domnilor, numai că vedeta era arsă de soare. În plus, toată lumea a acuzat-o că nu mai are nimic natural, pentru că-și editează mult prea mult pozele. Și de data asta, fanii au fost extrem de duri.

„Arăți ca o roșie prăjită la grătar”

„Ești un monstruleț. Nu am nicio răutate sau invidie, dar ești horror”, „Te-ai ars îngrozitor. Arăți ca o roșie prăjită la grătar”, au spus unii. „Doamne ferește”, „Hai să colaborăm pe partea de edit, să nu se mai dilate caloriferul pe viitor”, „Câte coaste ți-ai scos până acum?” sau „Arăți extrem de computerizată”, a fost o altă parte dintre comentariile care au supărat-o pe Loredana.

Operația la fese a mutilat-o

Recent, Loredana Chivu a vorbit despre toată nenorocirea prin care a trecut după ce și-a modificat posteriorul. „Cel mai tare m-a durut că omul acesta care vrea să pară că are o afacere, nu a vrut să cheme salvarea, când eram pe moarte, ca să nu asocieze clinica lui cu mine.

Medicii de acolo s-au chinuit să-mi ridice tensiunea că nu puteam intra în operație că muream așa. Mama mea a fost lângă mine tot timpul. Săraca m-a văzut în cele mai grele… niciun părinte nu-și dorește să-și vadă copilul așa. Vreau să fiu puternică, să depășesc acest episod.

Îmi doresc să se facă dreptate și să nu mai treacă nimeni prin ce am trecut eu. Până acum două luni nu mi-am făcut o baie normală. Eu nu mai stiu cum e sa faci o baie normal[ în cadă, sau să intru într-o piscină sau în mare. Eu îmi aleg hainele în funcție de pansamente. E o traumă pentru mine, nu am depășit-o încă. Știi care a fost reacția lui la tot ce mi s-a întâmplat mie? M-a dat în judecată, ca să nu vorbesc”, a afirmat Loredana Chivu, la Antena 1.

Sursă foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre