Simona Ionescu / Redactor Șef

Lovitură grea pentru Culiță Sterp la început de an. Procurorii l-au trimis în judecată. Când va avea loc prima înfățișare

Lovitură grea pentru Culiță Sterp la început de an. Procurorii l-au trimis în judecată. Când va avea loc prima înfățișare
Cu două luni în urmă, Culiță Sterp a provocat un accident îngrozitor în Cluj. Artistul a fost reținut 24 de ore, apoi pus sub control judiciar.

Vești proaste la început de an pentru Culiță Sterp. Oamenii legii au decis să trimită în judecată dosarul accidentului. Prima înfățișare va avea loc pe data de 4 ianuarie, iar atunci magistrații vor decide dacă îi vor retrage sau nu cântărețului controlul judiciar.

Acuzat de conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului

Culiță Sterp a provocat accidentul cu două luni în urmă. El a trecut atunci pe culoarea roșie a semaforului și nu s-a oprit când a fost somat de polițiști. Culiță nu se știe cum își va rezolva problemele, întrucât este acuzat de conducere sub influența alcoolului dar și de părăsirea locului accidentului.

“Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia”

După ce iubitul său a călcat grav pe bec, viitoarea soție a lui Culiță Sterp a simțit nevoia să ia atitudine. Ea și-a cerut public iertare pentru accidentul provocat, iar cuvintele sale au fost mai ales pentru familia șoferului care a fost rănit.

„Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet.

Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu”, a transmis tânăra pe contul de socializare.

Culiță a făcut Revelionul alături de Anamaria Prodan

Pentru că viața merge înainte, Revelionul l-a prins pe Culiță pe scenă, ca în fiecare an. La restaurantul unde acesta și-a încântat spectatorii a venit să se distreze și Anamaria Prodan. Cel care a dat vestea pe contul de socializare a fost artistul, care a postat o fotografie cu afacerista și a scris și câteva cuvinte.”A venit și doamna Anamaria Prodan la Revelionul nostru, tu ce scuză ai?”, a spus Culiță pe contul personal de Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre