Simona Ionescu / Redactor Șef

Lovitură grea pentru Meghan Markle. Ducesa e foc și pară. S-a convocat întrunire de urgență

Lovitură grea pentru Meghan Markle. Ducesa e foc și pară. S-a convocat întrunire de urgență
Cu doi ani în urmă, Meghan Markle și prințul Harry anunțau, fericiți că au bătut palma cu Netflix și urmează câteva proiecte fantastice.

Reprezentanții companiei Netflix i-au dat palpitații lui Meghan Markle. Iată ce a pățit ducesa.

Lovitură grea pentru Meghan Markle. Ducesa e foc și pară. S-a convocat întrunire de urgență

Meghan Markle și prințul Harry nu sunt bine deloc. Recent, au fost anunțați de reprezentații Netflix că renunță la unul dintre proiectele cu ei. „Viaţa noastră, ca independenţi, ne-a permis să înţelegem puterea spiritului uman: de curaj şi de nevoia de conectare”, au transmis cu doi ani în urmă, printr-un comunicat, Meghan şi Harry.

Dar totul s-a transformat într-un haos peste noapte. Pentru că a pierdut un număr mare de abonați, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată în zece ani, platforma de streaming a decis să anuleze unul dintre proiectele lui Meghan Markle. În consecință, serialul animat, „Pearl”, proiectul de suflet al ducesei, a fost anulat.

Serialul, al cărui co-producător era David Furnish, soțul lui Elton John, spunea povestea unei fetițe în vârstă de 12 ani care descoperă mari figuri feminine care au marcat istoria omenirii. „Precum multe fete de vârsta ei, eroina noastră Pearl caută să se descopere în timp ce încearcă să descopere provocările zilnice”, a ducesa.

Meghan a pus piciorul în prag

Imediat ce a aflat decizia companiei, Meghan Markle s-ar fi enervat îngrozitor. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că a pus piciorul în prag și a cerut să vorbească cu președintele companiei. „Harry și Meghan au convocat o întâlnire de urgență. Erau profund îngrijorați de această decizie. Meghan a vrut chiar să vorbească cu Ted Sarandos, co-CEO al Netflix“, spun sursele.

Harry și Meghan pregătesc un serial documentar despre viața lor

Potrivit informațiilor oferite de The Times, Meghan și Harry pregătesc un documentar despre viața lor, unde se va implica și producătorul Liz Garbus, care a fost nominalizat la Oscar. Un alt proiect al celor doi este un alt documentar numit Invictus Games, competiție inițiată de Prințul Harry în 2014.

Sursă foto: www.sheknows.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre