Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri neștiute despre celebrul actor Murat Yildirim din „Asi-împotriva destinului”. A cântat la tobe și e pasionat de matematică

Lucruri neștiute despre celebrul actor Murat Yildirim din „Asi-împotriva destinului”. A cântat la tobe și e pasionat de matematică
Pe cât de bine i-a mers în carieră, pe atât de zbuciumată a fost viața amoroasă a actorului Murat Yildirim din „Asi-Împotriva destinului”. Câți dintre fanii săi știu că acesta a avut o formație și a cântat la tobe?

Murat Yildirim, actorul din „Asi-Împotriva destinului” a venit pe lume pe 13 aprilie 1979 în Konya, partea din sud a Ankarei. Are două surori, iar în copilărie a călătorie între Konya și Adana, iar în studenție a fost membri într-o formație și a cântat la tobe.

Murat Yildirim s-a născut dintr-un tatăl intelectual, profesor de literatură. Deși părintele său vorbește fluent și turcă și kurdish, iar mama arabă, băiatul știe doar limba învățată în copilărie.

Pasionat de matematică, muzică și teatru

Actorul Murat Yildirim alături de soție si fetita

Actorul este inginer mecanic, fiind absolvent al Universității Tehnice Yıldız. Sunt puțini cei care știu că acesta a fost pasionat din copilărie de matematică, dar și de muzică și teatru.

De altfel, acesta a fost într-o trupă, unde a cântat la tobe, iar în facultate a făcut parte dintr-un grup de teatru. Trei ani a jucat în piese de teatru, apoi un scenarist l-a recomandat în cadrul Centrului Cultural din Beșiktaș. Primul său rol, secundar de altfel, a fost în Ölümsüz Aşk, scris de Yılmaz Erdoğan.

Are două căsătorii la activ

Și-a cunoscut prima soție pe platourile de filmare și și-a unit destinul cu cel al partenerei în 2008. Din păcate, s-au despărțit în 2014. Ulterior, Murat s-a îndrăgostit de actrița Iman Elbani, fostă concurentă a unui concurs de frumusețe, pe care a dus-o în fața altarului în 2016.

Cei doi au avut de trecut prin mari probleme, pentru că actrița a suferit un total de cinci avorturi. Divinitatea i-a binecuvântat însă la sfârșitul anului 2022 cu o superbă fetiță.

„Ai reușit să aduci lumină în viața noastră și să ne-o aduci pe prințesa Mirai”

Murat Yildirim alături de soția sa, la botezul fiicei lor. Sursă foto: Instagram

“O, doamne, lăudat să fii tu, totul e bun aici. Ai reușit să aduci lumină în viața noastră și să ne-o aduci pe prințesa Mirai. Să o ții sub protecția ta și să crească bine.”, a fost mesajul actorului atunci când a anunțat a devenit tată pentru prima dată.

Anul trecut, Murat și soția sa și-au botezat fetița și au publicat o fotografie de la eveniment și un mesaj de mulțumire.

„Dorim să ne exprimăm cea mai profundă recunoștință față de toți furnizorii de servicii care au contribuit la transformarea botezului fiicei noastre într-o seară cu adevărat magică, plină de fericire. Fiecare detaliu a fost atent gândit și executat, creând o atmosferă magică”, a spus Murat Yildirim.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri