Simona Ionescu / Redactor Șef

Lumea a luat-o razna. Femeile și-au făcut selfie pline de sânge, după ce s-au răsturnat cu mașina

Lumea a luat-o razna. Femeile și-au făcut selfie pline de sânge, după ce s-au răsturnat cu mașina
Scene aproape de nebunie au avut loc în urma unui accident auto în care au fost implicate două femei. Imediat după ce s-au răsturnat cu mașina, cele două și-au făcut un selfie, pline de sânge, sub ochii șocați ai trecătorilor.

Două femei din Mexic au șocat trecătorii de pe o stradă din Cuernavaca,  după ce s-au răsturnat cu mașina. În loc să fie speriate, femeile au ieșit din mașina accidentată pline de sânge și și-au făcut selfie lângă autoturismul cu roțile în sus. Scenele au ajuns virale, demonstrând încă o dată că lumea a luat-o razna de tot. 

Presa locală din Cuernavaca a relatat că accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de sâmbătă 18 mai. Mașina privată răsturnată a atras atenția a mii de oameni pe internet, și nu doar din cauza accidentului spectaculos, ci și din cauza celor două femei, membre ale echipajului. 

Șoferița ar fi condus beată 

Accidentul de mașină s-a produs pe o stradă din cartierul Lomas del Mirador, Cuernavaca, la aproximativ 10 dimineața. Presa locală scrie că e posibil că șoferița să fi condus în stare de ebrietate, așa că aceasta este cauza probabilă a pierderii controlului mașinii.

 

Cele două femei s-au târât afară din mașina răsturnată, având fețele pline de sânge. Probabil încă sub impactul alcoolului, cele două au găsit ca fiind potrivită o sesiune de selfiuri pentru a imortaliza momentul. Atunci când polițiștii au ajuns la locul accidentului, șoferița și pasagera abia se puteau ține pe picioare. 

Polițiștii nu le puteau lua de lângă mașina răsturnată 

Forțele de ordine au depus eforturi pentru a le lua pe cele două de lângă mașina răsturnată, căci acestea nu voiau să plece. Iar sesiunea de fotografii nu a fost singura, căci situația halucinantă a continuat inclusiv la apariția echipajului de acordare a primului ajutor. 

Unul dintre cei prezenți la fața locului a înregistrat momentul controversat, iar un filmuleț și imagini au început să devină virale. În ele se poate vedea cum cele două femei pline de sânge se prostesc și fac poze lângă mașina răsturnată. Clipul, postat de rețeaua de socializare X, a strâns peste 3 milioane de vizualizări și reacții: „Femeile au început deja să prezinte reale probleme psihice cu această obsesie de a se poza mereu în orice situație”, a scris unul dintre conaționalii mexicani ai celor două. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre