Simona Ionescu / Redactor Șef

Lumea artistică e șocată. O tânără speranță a muzicii a fost ucisă

Lumea artistică e șocată. O tânără speranță a muzicii a fost ucisă
Avea doar 21 de ani și toată viața înainte, dar viața i-a fost luată într-un mod brutal.

Un incident teribil s-a întâmplat în lumea artistică. O fată de 21 de ani a fost omorâtă de soțul avocat, în vârstă de 79 de ani.

Lumea artistică e șocată. O tânără speranță a muzicii a fost ucisă

Potrivit informațiilor oferite de DailyMail, Yrma Lydia, în vârstă de 21 de ani, a fost împușcată mortal în restaurantul Suntory Del Valle de avocatul Jesus Hernandez Alcocer, cu 58 de ani mai mare. Până în acest moment nu s-a aflat care a fost motivul pentru care septuagenarul a decis să-i curme zilele soției sale tinere, aflate la început de carieră.

Avocatul a descărcat trei focuri de armă în ea

Conform declarațiilor oferite de secretarul de securitate al Mexico City, se pare că Alcocer era însoțit de o altă femeie, care e posibil să fi fost agenta sa de pază și a intrat în clubul în care cânta. Ulterior cei doi s-ar fi certat și avocatul s-ar fi enervat foarte tare și atunci a descărcat trei focuri de armă în ea. La rândul lor, martorii au spus că ar fi văzut un bărbat cărunt care a fost văzut că a împușcat-o pe cântăreață. Ulterior, s-a aflat că acesta era soțul ei.

Avocatul a vrut să mituiască polițiștii

Nu doar Alcocer a fost arestat, ci și însoțitoarea sa, care a fost și ea încarcerată. Ca să scape basma curată, acesta a încercat să mituiască oamenii legii. Yrma Lydia era o femeie extrem de frumoasă și talentată, care avea în față o carieră de excepție. Jurnaliștii de la ”El Universal” au menționat că artista a participat și la mai multe concerte nu doar în Mexic, ci și în Statele Unite ale Americii.

Ea a cântat alături de nume mari din America Centrală și de Sud, cum ar fi María Conchita Alonso și Dulce și Alicia Villareal. În trecut, avocatul septuagenar a fost acuzat de șantaj. Studiile au scos la iveală faptul că în Mexic violența împotriva femeilor a atins cote alarmante, fiind ucise aproximativ 10 femei zilnic.

Sursă foto: okmagazine

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre