Simona Ionescu / Redactor Șef

Lumea teatrului fierbe după ce o blondă celebră și-a făcut apariția în sala Odeon. Oana Pellea: „Câtă vulgaritate!”

Lumea teatrului fierbe după ce o blondă celebră și-a făcut apariția în sala Odeon. Oana Pellea: „Câtă vulgaritate!”
O fotografie care se dorea nonșalantă și curajoasă, și care încerca să transmită un mesaj puternic, a iscat o adevărată revoltă între personaje cunoscute. Lumea este pur și simplu siderată de ceea ce s-a întâmplat și de modul în care personajul principal al imaginii a ales să se laude cu ceva demn de toată rușinea.

Lumea teatrului fierbe după ce o blondă celebră a făcut „un gest obscen” în Sala Majestic a Teatrului „Odeon”, de pe Calea Victoriei, unde, cândva, s-au dat și premiile UNITER. Oana Pellea a fost cea mai tranșantă și o acuză pe respectiva persoană de nesimțire crasă.

O blondă celebră, gest obscen în sala Odeon

„O persoană de sex feminin, „influencer” de profesie – nu dau nume pentru că NU doresc să îi fac reclamă – a postat o fotografie pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol… E un selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru, ci un eveniment de „fashion”. 

Actrița Oana Pellea a punctat marii oameni de cultură care au stat în același loc de unde Alina Ceușan și-a ridicat picioarele pe marginea balconului (Facebook)

Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori. Știu, pentru că eu i-am invitat la premiera cu „Noaptea furtunoasă” în regia lui Mihai Măniuțiu. Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii… cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie etc. 

Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită… și totuși… câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate! Dacă persoana respectivă îmi citește postarea (m-aș mira), îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, a izbucnit Oana Pellea.

„Dacă ar veni la TNB, i-aș da banii pe bilet, numai să plece”

Așa cum remarca și ea, fotografia a fost semnalată și de Florin Ghioca, fotograful Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București:

„Din ciclul „jos labele de pe teatru!”, vă prezentăm o duduie care crede că e „chill” să te crăcești așa la lojă. Culmea e că balustrada cu pricina e destul de înaltă, nici nu vreau să îmi imaginez cum și-a cocoțat Cruella condurii ăia de vrăjitoare așa de sus! 

Dacă ar veni la TNB, i-aș da banii pe bilet, numai să plece. Dar wait, e influensăr, ea așteaptă invitații, nu dă banii aiurea…”, a punctat Ghioca.

Reacția protagonistei, epică: „Era o petrecere, boss!”

Alina Ceușan a reacționat la rându-i la postările internauților care o criticau. Ea își justifică gestul obscen (Instagram)

Internauții au reacționat imediat, cu replici revoltate și acide. Protagonista care a scos din sărite lumea culturală și nu numai printr-un gest obscen este Alina Ceușan, celebru influencer și antreprenor. Aceasta își dorește să ajungă la un milion de urmăritori pe Instagram. Este considerată cea mai bogată vloggeriță. Născută în Târgu Mureș, trăiește în Cluj Napoca, cu Raul Tișa, soțul ei, și Rock, băiețelul lor.

Alina Ceușan este considerată o femeie de succes care reprezintă un model pentru tânăra generație (Instagram)

Până va ajunge la 1 milion de urmăritori, are de luptat cu replici grele. „Rușine! Locul tău nu e la teatru! Lipsă de cultură și educație…”, a scris o internaută.

„Merg foarte des la teatru și operă în Londra. Dacă te-ar vedea cineva aici cum îți pui picioarele pe marginea aia chiar și pentru o poză, ți-ar spune în față că ești nesimțită și prost crescută! Pentru că așa și este”, a comentat un alt utilizator. 

Alina Ceușan e influencer și antreprenor de succes (Instagram)

„Să mergi la teatru și să pui picioarele așa? Gest de cioban”, i-a scris altcineva. Replica Alinei Ceușan a fost scurtă și la obiect, din punctul ei de vedere: „Era o petrecere boss”, i-a răspuns aceasta. Și a continuat, spunând că a stat cu picioarele pe sus doar „5 secunde, pentru poză”.

Mai mult, redactorul-șef al unei reviste cunoscute a simțit nevoia să intervină în scandal:

„Ca să fim corecți și să spunem adevărul. Era o petrecere, nu o piesă de teatru. Petrecerea post-eveniment Bucharest Fashion Week. Evident, atitudinea este nepotrivită oricum. Nu doar pentru că este teatru, ci și dacă era alt loc, tot o poziție nepotrivită era, pentru o fotografie sau pur și simplu. Am precizat doar ca să știe toată lumea contextul”, a spus Dana Enache.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri