Oana Pellea trage un semnal de alarmă și le recomandă spectatorilor care nu știu să respecte arta, să nu mai vină la teatru.
Oana Pellea îi roagă pe spectatorii care plătesc bilet să vadă o piesă de teatru unde actorii îi tratează cu respect, să facă același lucru. Să închidă telefoanele mobile și să se lase vrăjiți de magia spectacolului.
„Nu mai veniți la teatru dacă nu vreți, dacă nu iubiți cu adevărat această Artă! N-are rost!”
„De pe scenă vă vedem fețele luminate de telefon, când vă aflați în sală … atât de bine încât vă putem recunoaște pe stradă…dacă ați realiza cât de mare inconfort pentru actori generați.. dacă ați conștientiza ca este o crasă lipsă de respect față de creatorii actului artistic… dacă și cu parcă… Vă rog frumos… nu mai veniți la teatru dacă nu vreți, dacă nu iubiți cu adevărat această Artă! N-are rost! E mai bine pentru toată lumea!
„Puteam să întrerup spectacolul și să vă rog politicos să părăsiți sala sau să nu mai deschideți telefonul”
Actorii își tratează cu respect spectatorii, vă rugăm arătați-ne același respect. Apropo…”Mulțumesc” frumos domnului din rândul 7 care la spectacolul “Evadare Tăcută” din 17 decembrie. Și-a controlat telefonul de cel puțin opt ori pe parcursul spectacolului de 1.20’… Sunt singură pe scenă… mulțumesc pentru respectul acordat…puteam să întrerup spectacolul și să vă rog politicos să părăsiți sala sau să nu mai deschideți telefonul. N-am făcut-o. Mi-a fost rușine… de rușinea dumneavoastră…
WELL DONE ANDREW SCOTT
A continua monologul sau a nu continua monologul – aceasta a fost întrebarea cu care se confrunta un spectator care urmărea spectacolul lui Andrew Scott cu Hamlet. Actorul a dezvăluit că a oprit renumitul monolog din piesa lui Shakespeare, când un membru al publicului a scos un laptop pentru a trimite e-mailuri. Vorbind la podcast-ul Happy Sad Confused, Scott a spus că „nu există nicio modalitate” de a continua discursul și a refuzat să-l reia până când bărbatul și-a lăsat laptopul deoparte”, este mesajul postat de actrița Oana Pellea.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook