Simona Ionescu / Redactor Șef

Luminița Anghel se laudă cu băiatul ei genial. „Te iubesc”

Luminița Anghel se laudă cu băiatul ei genial. „Te iubesc”
În timp ce fiul adoptiv David Pușcaș se plânge că abia poate să se descurce de la o zi la alta, Luminița Anghel își laudă celălalt copil.

Luminița Anghel e mai fericită ca niciodată, iar motivul bucuriei sale îl constituie băiatul său Filip, care a terminat clasa a VI-a cu media 10 și premiul I.

„Mențiune la Olimpia de biologie, faza pe județ”

Filip, băiatul Luminiței Anghel este mândria mamei. El a luat premiul I la terminarea clasei a VI-a, media 10 pe linie și nu-i iese din cuvânt mamei. Cântăreața n-a putut rezista și a postat pe contul de socializare o fotografie cu ea și fiul său cel mic, alături de un mesaj în care îi spune acestuia cât de mult îl iubește și ce înseamnă pentru ea.

„Premiul 1 și media 10 curat. Final de clasa a 6-a si o mențiune la Olimpiada de biologie, faza pe județ. Sunt mândră de tine și-ți mulțumesc! Eforturile tale îmi mângâie sufletul. Te iubesc!”, a scris artista despre Filip.

Luminița Anghel: „A treia încercare a fost cu noroc”

Luminița Anghel, mândră de băiatul său

Luminița Anghel și soțul său, tatăl lui Filip, Silviu Dumitriade au o căsnicie fericită, așa cum artista și-a dorit dintotdeauna. Micuțul, care va împlini 13 ani este o minune de la Dumnezeu, iar Luminița îl adoră și-i face toate poftele. Este a treia căsnicie a vedetei, care susține că de data asta „a fost cu noroc”.

Cântăreața a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș, iar în perioada relației a fost adoptat David, dar și cu Dragoș Anghel, dar nici acest mariaj nu a funcționat. Deja e de notorietate ruptura dintre Luminița Anghel și fiul înfiat David Pușcaș, în urma multor scandaluri din cauză că tânărul se droga.

Despre relația cu soțul ei Silviu, Luminița Anghel a declarat: „Și el spune la fel, pentru ca și la el a fost a treia căsătorie. Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară”.

Una dintre cele mai bune voci ale României crede că omul se poate îndrăgosti la orice vârstă, așa cum i s-a întâmplat și ei. Și băiețelul Filp a venit la o vârstă la care nu se aștepta că va fi mamă. Vedeta recunoaște că a trecut prin multe încercări în viață, dar nu a uitat niciodată să fie o persoană optimistă, să râdă și să fie veselă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre