Simona Ionescu / Redactor Șef

Lupta pentru custodia copiilor: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, într-un conflict fără sfârșit

Lupta pentru custodia copiilor: Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, într-un conflict fără sfârșit
Când două vedete divorțează, întreaga desfășurare de forțe devine publică. Dacă este scandal, cu atât mai mult lumea este interesată să afle detalii. Este și cazul acestor vedete.

Conflictul dintre Alina Sorescu și fostul ei soț, Alexandru Ciucu, a ajuns la cote maxime. Lupta pentru custodia copiilor s-a transformat într-un conflict fără sfârșit. După o despărțire intens mediatizată, cei doi nu au reușit să găsească un consens privind custodia celor două fiice. Foștii soți au împreună două fiice minore: Elena Carolina și Ana Raisa.

Așa cum se știe, după 12 ani de căsnicie și 14 ani de relație, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să se despartă, dar conflictele privind custodia copiilor încă îi leagă. În urma divorțului, s-a stabilit custodia comună, cu domiciliul fetelor la mamă. Dosarul se află acum în apel, discutându-se programul de vizită al tatălui și pensia de întreținere pe care Ciucu trebuie să o achite.

Alina Sorescu și fostul soț, Alexandru Ciucu, luptă pentru custodie

Cântăreața și prezentatoarea TV Alina Sorescu, exasperată de procesele și acuzațiile repetate ale fostului partener, a făcut declarații vehemente, în exclusivitate pentru Cancan.ro, dezvăluind tactici surprinzătoare ale acestuia. O poveste complicată, departe de un deznodământ fericit.

În timpul căsătoriei cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu a făcut dpuă fetițe, care, în urma divorțului, au domiciliul stabilit la ea acasă (Instagram)

După aproape trei ani de încercări nereușite de a ajunge la un acord amiabil, tensiunile au reizbucnit. Motivul principal: Alina solicită un program de vizitare normal, în care fetele să petreacă două weekenduri pe lună și vacanțele cu tatăl lor. În schimb, fostul soț, Alexandru Ciucu cere un regim de o săptămână cu o săptămână. În contextul acesta, Alina îl acuză pe fostul soț de strategii „murdare și înșelătoare”.

„Hoțul strigă: Hoții!”

Cu termenul de judecată apropiindu-se, Alina susține că fostul său soț distorsionează adevărul pentru a obține custodia. Ea afirmă că nu își dorește să fie atrasă în acest joc, dar a simțit nevoia să clarifice anumite lucruri pentru a nu lăsa loc de interpretări greșite.

Alina Sorescu a continuat seria acuzațiilor, dezvăluind situații tensionate în care Alexandru Ciucu ar fi folosit tactici de manipulare. Ea subliniază că, deși a încercat să evite scandalurile publice, acum se vede nevoită să răspundă atacurilor. „Îmi vin în minte proverbele: ‘Cine se scuză, se acuză’ și ‘Hoțul strigă: Hoții!’”, a concluzionat artista, subliniind că bătălia este departe de a fi încheiată.

Alina Sorescu îl acuză pe fostul soț, Alexandru Ciucu, că „joacă murdar” pentru a obține custodia fiicelor (Instagram)

Vedeta a amintit că, la concertul în care a cântat alături de Albano la Sala Palatului, fostul soț a adus fetele în ultimul moment, doar după ce ele s-au plâns că își doresc să fie alături de mama lor. Un alt episod s-a consumat la începutul verii.

„Prezența la concertul special pentru copii de Ziua Copilului de la Timișoara a fost un scenariu meschin al tatălui. Eu aveam bilete de avion să merg cu fetele pe 2 iunie la Timișoara. Tatăl lor, cu o strategie mizerabilă și sub pretextul că le face o surpriză, s-a dus și le-a luat mai repede de la școală, înaintea mea. A plecat cu ele la Timișoara și m-a anunțat printr-un mesaj că este în drum spre aeroport”, a relatat Alina Sorescu, conform sursei citate.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre